Home » D:News » Top cele mai atractive Aqua Park-uri din Europa

Top cele mai atractive Aqua Park-uri din Europa

Top cele mai atractive Aqua Park-uri din Europa
Publicat: 16.03.2018
Aqua Park -urile sunt acele locuri de distracţie preferate în egală măsură atât de copii, adolescenţi cât şi de adulţi şi vârstnici deopotrivă. Acestea sunt destinaţii în care poţi petrece o vacanţă de vară fără griji şi plină de adrenalină. Pentru a veni în ajutorul tău, am întocmit un top al celor mai atractive parcuri acvatice din Europa pe care merită să le vizitezi în vara anului 2015.
Siam Park, Tenerife 
 
Deşi este situat în Tenerife, o insulă de origine spaniolă, Siam Park are ca temă centrală misterioasa şi exotica Thailanda. Aici vei descoperi, printre alte sute de atracţii, legendarul ”Tower of Power”. Acesta este un tobogan abrupt, cu o pantă de 25 metri şi a cărui traseu trece printre acvarii cu rechini. Mai mult decât atât, pentru a creşte nivelul de adrenalină, designerii acestui tobogan l-au proiectat cu un tunel transparent astfel încât experienţa să devină şi mai plină de suspans.
 
Alte atracţii ale acestui Aqua Park sunt toboganul vertical ”Dragonul”, toboganul vortex ”Volcano” sau piscina cu valuri artificiale unde poţi învăţa cum să faci surfing. Chiar dacă nu eşti un înnotător experimentat sau un împătimit al adrenalinei, Siam Park te va acapara în lume sa magică. Atmosfera de aici este incendiară şi trebuie să trăită cum se cuvine!
 
Caraibe Aqua Park
 
Cel mai iubit Aqua Park din Spania se află într-una dintre cele mai vizitate regiuni ale acestei ţări latine, Costa Dorada. Se pare că poporul spaniol este prin natura sa ceva mai exotic deoarece acest parc a fost inspirat de excentrica insulă Caraibe. Cei din Port Aventura au încercat să aducă măcar un strop din frumuseţea şi atmosfera mult apreciatei insule.
 
Principalele atracţii din Caraibe Aqua Park sunt ”El Tifon”, un tobogan de 15 metri cu o cădere extrem de spiralată şi ”Mambo Limbo” cel mai înalt turn al parcului de care nu te mai poţi sătura. Un alt plus al acestui Aqua Park este faptul că oferă locuri de cazare în imediata apropiere. Parcul găzduieşte chiar în interiorul său 4 hoteluri care păstrează aceeaşi tematică relaxantă si exotică. 
,
Citeşte continuarea pe Business Magazin. 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase