Home » D:News » Fotograful Nicu Spînu premiat în cadrul Sony World Photography Awards

Fotograful Nicu Spînu premiat în cadrul Sony World Photography Awards

Fotograful Nicu Spînu premiat în cadrul Sony World Photography Awards
Publicat: 21.03.2018
Fotograful Nicu Spînu a câştigat Romania National Award 2018 în cadrul competiţiei The Sony World Photography Awards, au comunicat organizatorii prestigioasei competiţii de fotografie.
Nicu Spînu, un fotograf originar din Bucovina şi stabilit la Iaşi, a câştigat premiul Romania National cu fotografia intitulată „The Boot” informează Mediafax.
 
Totodată au fost anunţaţi şi cei 10 câştigători la categoriile din cadrul secţiunii Open a concursului, aleşi dintre sutele de mii de fotografi intraţi în competiţie la nivel mondial, dar şi cei 63 de laureaţi ai secţiunilor pe ţări, printre care şi Nicu Spînu.
 
Produse de World Photography Organisation, premiile Sony World Photography Awards reprezintă cea mai diversă competiţie de fotografie din lume. La cea de-a XI-a ediţie au participat fotografi din 200 de ţări şi teritorii cu peste 320.000 de fotografii realizate în cursul anului trecut.
 
Pentru că a câştigat secţiunea naţională, Nicu Spînu va primi echipamente pentru fotografie digitală de ultimă generaţie de la Sony, iar fotografia „The Boot”, alături de celelalte fotografii câştigătoare, atât la secţiunile naţionale cât şi la secţiunea Open, va fi inclusă în Expoziţia Sony World Photography Awards ce va fi deschisă la Londra între 20 aprilie şi 6 mai.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase