Home » D:News » Să fie aceasta cea mai clară dovadă a existenţei extratereştrilor? Două avioane civile au văzut acelaşi OZN, iar autorităţile nu pot explica fenomenul

Să fie aceasta cea mai clară dovadă a existenţei extratereştrilor? Două avioane civile au văzut acelaşi OZN, iar autorităţile nu pot explica fenomenul

Să fie aceasta cea mai clară dovadă a existenţei extratereştrilor? Două avioane civile au văzut acelaşi OZN, iar autorităţile nu pot explica fenomenul
Publicat: 30.03.2018
Doi piloţi de avioane de pasageri au observat un obiect misterios care se afla la o altitudine de 12.000 de metri deasupra sudului Arizonei, iar FDA (Federal Aviation Administration) nu poate oferi o explicaţie asupra naturii obiectului.

Conform transmisiunilor radio dintre piloţi şi controlorii de trafic aerian (care pot fi ascultate aici), ocurenţa a avut loc în jurul orei 3:30 p.m. pe 24 februarie, scrie Live Science.

„A fost cineva deasupra noastră care a trecut acum 30 de secunde?”, întreabă unul dintre piloţii care zburau spre California. „Negativ”, răspunde controlorul de trafic. „Ok, ceva a trecut”, afirmă pilotul ca răspuns.

Obiectul, oricare ar fi fost provenienţa lui, zbura la aproximativ 1.000 de metri deasupra avionului – care se afla la o altitudine de 11.000 de metri.

Câteva minute mai târziu, FAA a întrebat alt avion apropiat, care mergea în aceeaşi direcţie, să fie atent la orice care ar fi trecut pe deasupra lui.

Pilotul, confuz, a fost de acord, iar după câteva minute, echipajul acestui avion a văzut acelaşi obiect misterios care a zburat deasupra avionului lor.

„Da, ceva a trecut peste noi”, a raportat pilotul. „Nu mi-am dat seama ce este, dacă era balon sau altceva… dar avea o reflexie puternică şi era la câteva mii de leghe deasupra noastră, mergând într-o direcţie opusă”, a adăugat acesta.

Nici acum, autorităţile nu au ajuns la o explicaţie pentru eveniment. FAA nu a putut verifica dacă şi alte avioane erau în regiune. Nu era un balon al Google, nici unul meteorologic şi nici un avion militar.

„Avem relaţii de lucru cu un număr de alte agenţii pentru a asigura traficul aerian, inclusiv avioane militare, civile sau baloane meteorologice”, a precizat un reprezentant al FAA.

Cu alte cuvinte, orice ar fi fost OZN-ul, FAA ar fi aflat.

De asemenea, conform National UFO Reporting Center, care cuprinde o bază de date cu asemenea cazuri, doar în 2018 şi doar în Statele Unite au fost aproape 650 de relatări şi înregistrări ale OZN-urilor. Totuşi, sursele fiind diverse şi de obicei anonime, întâmplările trebuie abordate cu o doză de scepticism.

O întâmplare recentă, care este la fel de bizară ca cea actuală este cazul unui pilot militar american de F/A 18 care a relatat o întâlnire cu un OZN: detaliile acestui caz pot fi consultate aici.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

VIDEO ”Primul semn extraterestru din 2018”. Un presupus OZN vertical a fost înregistrat pe cerul din Mexic

O înregistrare făcută publică recent arată un OZN care zboară în Zona 51. Poate dovedi existenţa extratereştrilor – VIDEO

Căutătorii de civilizaţii extraterestre au observat un OZN în zona uraganului Harvey

Stenogramele OZN: Dovezi ale existentei extraterestrilor II

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase