Home » D:News » Caz şocant: o femeie din Rusia a fost ”îmbălsămată de vie” în timpul unei operaţii

Caz şocant: o femeie din Rusia a fost ”îmbălsămată de vie” în timpul unei operaţii

Caz şocant: o femeie din Rusia a fost ”îmbălsămată de vie” în timpul unei operaţii
Publicat: 12.04.2018
Ekaterina Fedyaeva, o rusoiacă în vârstă de 28 de ani a fost ''îmbălsămată de vie'' în timpul unei operaţii. Femeia era supusă unei operaţii de înlăturare a chisturilor ovariene, însă medicii i-au administrat accidental formol, substanţă utilizată şi pentru conservarea cadavrelor.

La scurt timp după operaţie femeia a început să se plângă din cauza durerilor groaznice, iar după 14 ore aceasta a murit.  Conform The Verge formolul conţine în  proporţie de 40% formaldehidă. ”Dacă i-a fost administrată o întreagă pungă de formol chiar nu ştiu cum a trăit 14 ore,” a declarat Caleb Wilde, directorul unei case funerare din Pennsylvania. 

Conform unor surse, spitalul ar fi utilizat formolul pentru a dezinfecta instrumentele chirurgicale. Formaldehida schimbă ţesutul la un nivel molecular pentru ca bacteriile să nu se mai poată hrăni cu ţesuturile. În cazul femeii din Rusia, inima ar fi pompat formolul prin artere şi către întregul corp. ”Nici nu îmi pot imagina cât de dureroasă a fost senzaţia,” a declarat Wilder. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase