Home » D:News » Un băieţel s-a născut la patru ani după moartea părinţilor lui

Un băieţel s-a născut la patru ani după moartea părinţilor lui

Un băieţel s-a născut la patru ani după moartea părinţilor lui
Publicat: 19.04.2018
Un bebeluş din China s-a născut la patru ani după moartea părinţilor lui într-un accident de maşină, scrie presa chineză.
Totul s-a întâmplat cu ajutorul unei mame surogat. 
 
Cuplul, care a murit în 2013, a recurs la colectarea embrionilor cu speranţa că vor avea un copil prin fertilizare in vitro. 
 
După accident, părinţii lor au luptat din greu să obţină dreptul de a folosi embrionii, iar băieţelul s-a născut în luna decembrie, cu ajutorul unei mame surogat din Laos. Vestea a fost făcută publică, potrivit BBC News, abia săptămâna trecută. 
 
Bunicii au fost nevoiţi să acţioneze în instanţă pentru a putea folosi embrionii stocaţi într-un spital din Nanjing. Cazul lor este unul fără precedent, niciun alt cuplu de părinţi nu au mai folosit, vreodată, embrionii copiilor lor decedaţi pentru a aduce pe lume un nepot. 
 
Mai mult, după câştigarea dreptului de a folosi embrionii, bunicii micuţului au fost nevoiţi să îi dea unei mame surogat din afara Chinei, pentru că în ţara lor această procedură este interzisă. Aşa au ajuns în Laos, acolo unde a şi venit pe lume nepotul lor.
 
Citeşte continuarea pe Gândul.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase