Home » D:News » Un bărbat de 78 de ani şi-a construit propriul oraş – VIDEO

Un bărbat de 78 de ani şi-a construit propriul oraş – VIDEO

Un bărbat de 78 de ani şi-a construit propriul oraş – VIDEO
Publicat: 22.04.2018
Majoritatea oamenilor au nevoie de ajutorul specialiştilor când vine vorba să îşi construiască o casă. În lume există, însă, câţiva artişti care sunt în stare chiar şi singuri să realizeze o adevărată minune. Aşa este şi Song Peilun, care azi are 78 de ani, şi care construieşte operă sa de artă de 22 de ani, de cele mai multe ori singur. Creaţia sa poate fi numită drept un castel uriaş, cu teren, un oraş mic sau o utopie absolută, cert este însă că imaginea îţi taie respiraţia.

Cu toate că oraşul arată ca un decor al unui film fantastic, în realitate a fost gândit nu numai ca un decor, ci care serveşte unor scopuri practice, deoarece aici trăieşte o comunitate de artişti. Cel mai mare merit a lui Song Peilun este că el a lucrat timp de două decenii la castel şi la celelalte clădiri, care reînvie arta tradiţională. Înainte să renunţe la serviciu, Song Peilun a fost profesor, informează Rador

Ca profesor a studiat timp de mai multe decenii arta şi istoria provinciei Guizhou, sud-vestul Chinei, care le-au marcat profund.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase