Home » D:News » Medicul care şi-a injectat singur un vaccin experimental a fost găsit mort

Medicul care şi-a injectat singur un vaccin experimental a fost găsit mort

Medicul care şi-a injectat singur un vaccin experimental a fost găsit mort
Publicat: 03.05.2018
Aaron Traywick, un cunoscut medic în vârstă de 28 de ani, a fost găsit decedat, duminică, într-un spital din Washington DC. Acesta a devenit celebru după ce şi-a injectat un vaccin netestat împotriva herpesului.
Un şef medical excentric, care şi-a injectat în luna februarie un vaccin netestat contra herpesului, a fost găsit mort într-un rezervor dintr-un spital situat în Washington, scrie mirror.co.uk. Aaron Traywick avea 28 de ani şi era CEO-ul start-up-ului biotehnologic Ascendance Biomedical, înconjurat de controverse. Traywick a fost un promotor al „biohackingului” – ideea că descoperirile ştiinţifice de amploare pot fi realizate fără sponsorizarea academică, guvernamentală sau corporatistă, folosind experimentele reale. În octombrie 2017, Aaron a devenit celebru după ce a furnizat o substanţă modificată „genetic”, pentru a-l vindeca de HIV pe pacientul Tristan Roberts. În februarie 2018, Traywick a transmis în direct un experiment în care şi-a administrat un medicament propriu contra herpesului.
 
Poliţia americană a confirmat că medicul controversat a fost găsit cu „faţa în jos”, într-un rezervor dintr-un spital din Washington. Rezervorul izolat fonic este umplut cu apă sărată, la temperatura corpului, pentru utilizarea în experimente de „izolare senzorială”. Poliţia a precizat că, deocamdată, nu există suspiciuni legate de moartea medicului. Administraţia pentru Alimentaţie şi Medicamentaţie din SUA a lansat un avertisment despre terapiile netestate ale lui Traywick.
 
Citeşte continuarea pe Gândul
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase