Prima pagină D:News

Un bărbat a trăit cu un os de pui înfipt în plămân timp de un an de zile

Oana Bujor 05.08.2018 | ● Vizualizări: 633
Foto arhiva     + zoom
Galerie foto (1)

Un bărbat de 53 de ani din India a fost tratat timp de şase luni de pneumonie şi infecţii respiratorii, însă prin intermediul bronhoscopiei medicii au descoperit că în plămânul stâng al bărbatului se afla un os de pui.

Bărbatul fusese tratat de pneumonie în diferite spitale, informează TimeofIndia.  Atunci când a dezvoltat o infecţie severă la plămâni a fost adus în cadrul spitalului Amrita Institute of Medical Sciences, unde o parte din infecţie a fost eliminată cu ajutorul tratamentului. 

''Credeam că are o tumoră şi părea că există o umflătură pe plămânul stâng. Prin intermediul bronhoscopiei am început să-i verificăm interiorul plămânului, când am observat existenţa unui os de pui,'' a declarat dr.Rajesh V., ce a realizat procedura. 
 
''Osul a fost îndepărtat în timpul procedurii, însă un obiect atât de mare ajunge extrem de rar în plămân,'' a adăugat el. 
 
Ciudat este că pacientul nu îşi aminteşte să se fi înecat cu osul sau să tuşească în timp ce mânca pui. Medicii consideră că osul a ajuns în căile respiratorii în urmă cu aproximativ un an. 
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 

Tag-uri: barbat | plamani | os | pui | infectii

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI