Home » D:News » Cum să fii în formă pentru vară. Top 5 idei de dietă

Cum să fii în formă pentru vară. Top 5 idei de dietă

Cum să fii în formă pentru vară. Top 5 idei de dietă
Publicat: 17.05.2018
În fiecare an, în această perioadă, sălile de fitness sunt pline de noi membri care doresc să obţină corpul „gata pentru plajă” la timp pentru vară. Vizităm zilnic gym-urile, încercând să găsim antrenamentul perfect de „30 de zile până la un trup ideal” şi o dietă potrivită care promite să ne facă să arătăm fabulos până când va trebui să îmbrăcăm costumul de baie.
Nu este nimic greşit în dorinţa de a fi în formă pentru vară, dar este important să facem acest lucru într-o manieră sănătoasă, care să promoveze sănătatea în ansamblu şi să nu ne împingă spre o dietă nesănătoasă sau spre o problemă cauzată de antrenamentele prea intense. Iată 5 tips&tricks care te vor ajuta să începi vară într-o formă maximă.
 
Alege alimente sănătoase
 
Există nenumărate alimente care sunt nocive organismului şi care pot fi foarte uşor înlocuite. De exemplu, zahărul alb nu îţi aduce niciun beneficiu, în schimb îţi aduce foarte multe calorii în plus, astfel, el putând fi substituit de mierea de albine sau siropul de arţar.  Poţi apela, de asemenea, la faina de soia în locul celei din grâu. Alege întotdeauna produse care să conţină vitamine şi minerale dozate în aşa fel încât să asigure o masă echilibrată şi plină de nutrienţi.
 
Nu te rezuma la dietă. Doar mănâncă sănătos
 
Dacă începi o dietă, la un moment dat va ajunge la sfârşit, însă, tu îţi doreşti o schimbare pozitivă, sănătoasă, fără efect de yo-yo. Îmbunătăţeşte-ţi relaţia cu alimentele şi învaţă cum să te hrăneşti corect! Nu este nevoie să mănânci doar salate toată vara, trebuie doar să ştii cum să combini alimentele. Pentru zilele prea obositoare, în care timpul pentru mâncat este limitat, există alte opţiuni la fel de sănătoase: shake-urile, combinaţii de vitamine, minerale şi alţi nutrienţi valoroşi poate ţine cu succes locul unei mese nesănătoase, dar totodată ajută la menţinerea unei greutăţi optime.
 
Citeşte continuarea pe CSID
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase