Home » D:News » Două străzi din Bucureşti se vor transforma în căi pietonale în acest sfârşit de săptămână

Două străzi din Bucureşti se vor transforma în căi pietonale în acest sfârşit de săptămână

Două străzi din Bucureşti se vor transforma în căi pietonale în acest sfârşit de săptămână
Publicat: 17.05.2018
În acest weekend, străzile Matei Millo şi Ion Oteteleşanu, din zona Cercului Militar din Bucureşti, vor fi închise circulaţiei rutiere, anunţă Primăria Capitalei, precizând că artere vor fi transformate în căi pietonale cu ocazia desfăşurării primei ediţii a seriei "Pietonale în Cartierul Creativ".
În urma campaniei „Propune pentru Bucureşti”, demarată la finalul anului trecut de Primăria Municipiului Bucureşti, primele pietonale deschise publicului vor fi străzile Matei Millo şi Ion Oteteleşanu, din zona Cercului Militar, informează Mediafax.
 
„Străzile Matei Millo şi Ion Oteteleşanu se vor transforma în cele două zile de weekend într-un spaţiu de utilitate publică, dedicat socializării şi recreerii, în inima Cartierului Creativ. (…) Vor fi organizate activităţi artistice, concerte, iar vizitatorii se vor putea delecta cu produse de street food.”, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei.
 
În cadrul evenimentului, vor performa mai mulţi DJ, iar vizitatorii se vor putea bucura de o expoziţie de fotografie cu imagini reprezentative din Cartierul Creativ, dar şi de ilustraţiile unor artişti români printate pe tricouri.
 
Cea de-a doua ediţie a proiectului „Pietonale” se va desfăşura în perioada 23-24 iunie pe Schitu Mărgeanu, unde Primăria Capitalei va organiza un picnic urban.
 
Accesul la activităţile programate în lunile mai şi iunie este liber iar evenimentele se vor desfăşura în intervalul orar 10:00-22:00.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase