Home » D:News » Alimentele care te pot ajuta să faci mai mult sex

Alimentele care te pot ajuta să faci mai mult sex

Alimentele care te pot ajuta să faci mai mult sex
Publicat: 13.06.2018
Vrei să îţi creşti performanţa în dormitor? Alimentele te pot ajuta. Specialiştii cred că unele produse pot stimula substanţele chimice şi funcţiile care îmbunătăţesc sănătatea sexuală. Iată care sunt alimentele ce pot juca rolul unui afrodisiac!

Pepenele verde: Vrei o gustare suculentă care să te ajute la creşterea fluxului sanguin ? Mănâncă pepene verde. Un studiu a relevat că doi compuşi din pepene verde – citrulină şi arginină – pot relaxa vasele de sânge şi pot îmbunătăţi fluxul de sânge, aşa cum o face şi Viagra. Cu toate astea, nu te aştepta ca pepenele verde să vindece şi disfuncţia erectilă. Chiar dacă poate îmbunătăţi fluxul sanguin global, efectele sale nu nu se resimt şi la nivelul organelor.

Ciocolata neagră: Desertul preferat te poate ajuta să schimbi lucrurile în dormitor. De ce? Conţine compuşi care declanşează anumiţi hormoni în creier. Specialiştii cred că consumul de ciocolată ajută la reducerea sentimentelor de stres la femei. În plus, ciocolata neagră este bogată în flavonoide care acţionează asemenea antioxidanţilor şi ajută la dilatarea vaselor de sânge.

Stridiile: au proprietăţile unui afrodisiac puternic, iar asta se ştie încă din timpurile cele mai vechi. Din păcate, nu există dovezi ştiinţifice care să ateste că această delicateţă poate stimula dorinţa sau intensifica performanţa sexuală. Cu toate acestea, stridiile rămân una dintre cele mai bune surse de zinc, mineral esenţial pentru sănătatea reproducerii masculine şi producerea de testosteron. În plus, stridiile, ca toate fructele de mare, conţin acizi graşi omega-3, grăsimi bune pentru inimă.

Citeşte continuarea pe CSID.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase