Home » D:News » Clădirea Universităţii din Bucureşti va fi reabilitată cu fonduri substanţiale de la Primăria Capitalei

Clădirea Universităţii din Bucureşti va fi reabilitată cu fonduri substanţiale de la Primăria Capitalei

Clădirea Universităţii din Bucureşti va fi reabilitată cu fonduri substanţiale de la Primăria Capitalei
Publicat: 15.06.2018
Palatul Universităţii din Bucureşti va fi reabilitat cu bani de la Primăria Capitalei, potrivit unui proiect aprobat, joi, în unanimitate de consilierii generali. Investiţia Municipalităţii va fi de peste 83 de milioane de lei.

Proiectul Consiliului general al Municipiului Bucureşti a fost propus, şi votat joi, în unanimitate, după ce Universitatea din Bucureşti a solicitat sprijin penru lucrările de reabilitare a faţadei Palatului (Clădirea Universităţii Bucureşti).

Primăria Capitalei va investi, astfel, peste 83 de milioane de lei pentru reabilitarea Palatului Universităţii din Bucureşti, scrie Mediafax.

„Sunt multe imobile ale instituţiei noastre unde îşi desfăşoară activitatea studenţi, unele dintre ele de patrimoniu, precum Palatul Universităţii din Bucureşti, care necesită reabilitări, intervenţii, ce trebuie să se facă într-un timp rezonabil, pentru ca acestea să nu suporte deteriorări grave, iar sumele alocate în acest scop de la Ministerul Educaţiei ori cele din venituri proprii, cu o asemenea destinaţie, sunt insuficiente”, se arată în scrisoarea Universităţii Bucureşti, ataşată proiectului votat joi.

În Clădirea Universităţii Bucureşti îşi desfăşoară activitatea Facultatea de Geografie, Facultatea de Istorie, Litere sau Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase