Home » D:News » „Jurassic World: Fallen Kingdom” se menţine în continuare pe primul loc în box office-ul nord-american

„Jurassic World: Fallen Kingdom” se menţine în continuare pe primul loc în box office-ul nord-american

„Jurassic World: Fallen Kingdom” se menţine în continuare pe primul loc în box office-ul nord-american
Publicat: 03.07.2018
Filmul SF "Jurassic World: Un regat în ruină/ Jurassic World: Fallen Kingdom" se menţine pe primul loc în box office-ul nord-american, pentru a doua săptămână consecutiv, cu încasări de 60 de milioane de dolari în weekend, potrivit boxofficemojo.com.

În regia lui J.A. Bayona şi cu Bryce Dallas Howard, Chris Pratt şi Jeff Goldblum în rolurile principale, noul film din franciza „Jurassic World” are acţiunea situată la trei ani de când parcul tematic şi staţiunea de lux Jurassic World au fost distruse de dinozaurii care au scăpat din captivitate. Insula Nubar este acum abandonată de oameni, iar dinozaurii care au supravieţuit sunt acum pe cont propriu în junglă. Când vulcanul adormit de pe insulă dă semne de reactivare, Owen şi Claire lansează o campanie pentru a salva dinozaurii care au mai rămas, potrivit cinemagia.ro.

Filmul de animaţie „Incredibilii 2/ Incredibles 2”, de Brad Bird, se menţine pe locul al doilea, cu încasări de 45,6 milioane de dolari, scrie Mediafax.

Pe poziţia a treia s-a situat premiera „Sicario 2: Soldado/ Sicario: Day of the Soldado”, un film de acţiune american, care a obţinut încasări de 19 milioane de dolari de vineri până duminică. Primul film, care îl avea ca protagonist tot pe Benicio Del Toro în rolul asasinului ce rezolvă cele mai neplăcute treburi guvernamentale, a fost regizat de Denis Villeneuve („Arrival”, „Blade Runner 2049”, „Prisoners” şi „Incendies”), iar, de data aceasta, viziunea regizorală îi aparţine lui Stefano Sollima, care aduce pe ecrane o istorie adaptată obsesiilor guvernului de azi, graniţa cu Mexicul şi ameninţarea teroristă.

„Uncle Drew”, de Charles Stone III, o comedie despre o echipă de baschet compusă din jucători în vârstă, s-a situat pe locul al patrulea, cu încasări de 15,5 milioane de dolari în weekendul premierei.

Pe poziţia a cincea în box office-ul nord-american s-a situat „Ocean’s 8: Jaf cu clasă/ Ocean’s 8”, de Garry Ross, care a avut încasări de 8 milioane de dolari de vineri până duminică. Cu o distribuţie exclusiv feminină – Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling şi Rihanna -, producţia Warner Bros. face parte din celebra franciză „Ocean’s”, în care rolul principal era jucat de George Clooney.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele nord-americane este completat de „TAG: Dă-o mai departe/ Tag”, de Jeff Tomsic (5,6 milioane de dolari), „Deadpool 2”, de David Leitch (3,4 milioane de dolari), „Sanju”, de Rajkumar Hirani (2,5 milioane de dolari), „Solo: O poveste Star Wars/ Solo: A Star Wars Story”, de Ron Howard (2,3 milioane de dolari), „Won’t you be my neighbor?”, de Morgan Neville (2,3 milioane de dolari).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase