Home » D:News » Sicriu cu oseminte umane, descoperit în apropierea unui drum naţional din Gorj

Sicriu cu oseminte umane, descoperit în apropierea unui drum naţional din Gorj

Sicriu cu oseminte umane, descoperit în apropierea unui drum naţional din Gorj
Publicat: 18.07.2018
Un sicriu cu oseminte umane a fost descoperit, marţi, pe marginea Drumului Naţional 67, în comuna Leleşti, din Gorj, de drumarii care strângeau gunoaie, în cadrul unei acţiuni de ecologizare. Poliţiştii au deschis o anchetă, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Poliţia Gorj a fost anunţată, marţi, că drumarii au descoperit oseminte într-un sicriu, pe DN 67, în localitatea Leleşti, scrie Mediafax.
 
”Pe marginea drumului am găsit resturi dintr-un sicriu, este inadmisibil aşa ceva. Au fost găsite resturi din sicriu, haine puse într-un sac. Am anunţat imediat conducerea IPJ că am găsit ceva suspect. Surpriza a fost că, atunci când am vrut să strângem gunoiul, am găsit oseminte. A venit echipa operativă de la Criminalistică. Se fac cercetări. Creştineşte era să-l îngropi la loc, să pui în groapă hainele şi osemintele, blănile respective. Nu ştiu cine sunt aceşti indivizi, care au făcut o asemenea faptă. Descoperirea a fost făcută pe marginea drumului, unde este un rezervor, acolo erau resturile aruncate, la marginea pădurii, nici măcar în pădure. Prea multe păcate se fac”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Ion Tudor, directorul Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu.
 
Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea celor care au aruncat sicriul pe marginea drumului.
 
”Poliţiştii au deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru infracţiunea de profanare de morminte. Pe marginea DN 67, Leleşti, a fost găsit un sicriu vechi, care se presupune că ar fi fost scos din groapă şi abandonat. Înăuntru au fost găsite resturi de oseminte, care urmează să fie ridicate pentru expertizare”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase