Home » D:News » La anul vom avea (în sfârşit) maşini zburătoare – VIDEO

La anul vom avea (în sfârşit) maşini zburătoare – VIDEO

La anul vom avea (în sfârşit) maşini zburătoare – VIDEO
Publicat: 23.07.2018
Maşina zburătoare Transition a companiei Terrafugia a fost în dezvoltări şi teste timp de mulţi ani, dar este în sfârşit aproape gata. Compania a anunţat că primele modele Transition vor fi vândute cândva în 2019.

Deşi anunţul este destul de vag, fără o dată de lansare sau un preţ, tot este mult mai precis decât declaraţiile anterioare. Mai mult, aşteptarea ar merita întrucât au fost realizate unele îmbunătăţiri, potrivit Engadget.

Spre exemplu, maşina zburătoare va putea fi folosită în modul hibrid cu o combinaţie de combustibil convenţional de gaz şi o baterie „mai sigură decât de obicei” de litiu-ion. Va avea o opţiune de acceleraţie pentru extra-forţă, iar partenerii Dynon şi BRS contribuie cu aeroelectronică şi un sistem de paraşutare.

Interiorul va avea scaune îmbunătăţite, o „interfaţă atractivă şi intuitivă”, spaţiu mai mare pentru bagaje şi siguranţă îmbunătăţită care include centuri de siguranţă mai bune şi airbaguri.

În ceea ce priveşte performanţele, va atinge 160 km/h, viteză suficientă pentru mobilitatea într-o ţară mare cu aeroporturi multe şi mici precum Statele Unite. De asemenea, va fi nevoie de licenţă de pilot pentru a zbura cu un asemenea aparat.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Maşina zburătoare revoluţionară. Ce va putea face minunăţia de şase metri

Proiectul AMBIŢIOS al companiei Toyota: doreşte să creeze o maşină zburătoare pentru Jocurile Olimpice din 2020 – VIDEO

Viitorul a venit! Acum este posibil să ai o diplomă în ”maşini zburătoare”

Cum arată şi ce preţ va avea maşina zburătoare disponibilă în 2017 – FOTO+VIDEO

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase