Home » D:News » O colecţie de obiecte extrem de importantă a primului om care a ajuns pe Lună va fi vândută la licitaţie

O colecţie de obiecte extrem de importantă a primului om care a ajuns pe Lună va fi vândută la licitaţie

O colecţie de obiecte extrem de importantă a primului om care a ajuns pe Lună va fi vândută la licitaţie
Publicat: 24.07.2018
În 1969, astronautul de la bordul Apollo 11, Neil Armstrong, a devenit prima persoană care a păşit pe Lună. Acum, după 49 de ani, familia sa oferă la licitaţie mai multe obiecte rare ale astronautului.

Deşi obiectele nu vor fi ieftine, cei ce au posibilitate pot cumpăra câteva amintiri de pe Lună. Conform Science Alert, printre obiectele din colecţie se numără medalioanele lui Robbins, mai multe steaguri, dar şi bucăţi din avionul ce a realizat primul zbor de succes din istoria omenirii. 

„Vor fi obiecte cu autografe şi istorice importante”, a declarat Mark, fiul lui Neil Armstrong. „Vor fi obiecte care te fac să râzi, te pun pe gânduri sau care te lasă nedumerit”, a adăugat el. 

Medalioanele lui Robbins sunt în mare parte din argint care a fost produs şi distribuit fiecărui astronaut, începând cu misiunea Apollo 7. Pentru fiecare misiune sunt realizate între 255 şi 450, însă sunt realizate într-un număr mult mai redus şi medalioane din aur de 14 karate. Acestea sunt oferite doar astronauţilor care participă la zbor. Una dintre aceste medalii va fi vândută în cadrul licitaţiei. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase