Home » D:News » Animaţia „Hotel Transilvania 3” se menţine pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Animaţia „Hotel Transilvania 3” se menţine pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Animaţia „Hotel Transilvania 3” se menţine pe primul loc în box office-ul românesc de weekend
Publicat: 25.07.2018
Animaţia "Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă/ Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation" se menţine pe primul loc în box office-ul românesc, în al doilea weekend de la lansarea în cinematografe, potrivit cifrelor oferite de Cinemagia.

Aventurile lui Dracula în variantă de desene animate din „Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă/ Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation” au continuat să fie subiectul preferat de spectatorii români. Peripeţiile vampirului care caută dragostea cu lumânarea în vacanţă au adunat 851.661 de lei la finalul penultimei săptămâni din luna iulie, scrie Mediafax.

Pe locul al doilea a debutat pelicula de acţiune „Equalizer 2”, cu Denzel Washington reluând rolul lui Robert McCall, omul bun cu reflexe mortale. Producţia regizată de Antoine Fuqua a strâns, în primele trei zile de la premiera românească, 754.114 lei.

Pe a treia poziţie a coborât, de pe locul secund, lungmetrajul „Infernul din zgârie-nori/ Skyscraper”, care a oprit numărătoarea banilor strânşi la 402.324 de lei.

Abia pe locul al patrulea a debutat producţia muzicală „Mamma Mia! O luăm de la capăt/ Mamma Mia! Here We Go Again”, cu 372.271 de lei de vineri până duminică, cu toată revenirea celor trei taţi ai eroinei şi cu îmbogăţirea distribuţiei dominate de Maryl Streep cu prestaţia vedetei Cher şi cea a lui Andy Garcia.

„Omul Furnică şi Viespea/ Ant-Man and the Wasp” coboară constant, câte două locuri în fiecare săptămână după premieră, astfel că supereroul cu probleme legate de controlarea dimensiunii se găseşte, în al treilea weekend în cinematografe, pe poziţia a cincea, cu un adaos de 212.793 de lei încasaţi.

Primele zece poziţii sunt completate de „TAG: Dă-o mai departe/ Tag” (133.903 lei), „Ocean’s 8: Jaf cu clasă/ Ocean’s 8″(97.467 de lei), „Jurassic World: Un regat în ruină/ Jurassic World: Fallen Kingdom” (78.959 de lei), „Sicario 2: Soldado/ Sicario: Day of the Soldado” (46.951 de lei) şi „Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar/ Loving Pablo” (37.891 de lei).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase