Home » D:News » Steaua lui Donald Trump de pe Aleea Vedetelor din Hollywood a fost din nou ţinta vandalismelor

Steaua lui Donald Trump de pe Aleea Vedetelor din Hollywood a fost din nou ţinta vandalismelor

Steaua lui Donald Trump de pe Aleea Vedetelor din Hollywood a fost din nou ţinta vandalismelor
Publicat: 27.07.2018
Steaua preşedintelui SUA Donald Trump de pe Aleea Vedetelor din Hollywood a fost distrusă miercuri, anunţă Poliţia din Los Angeles, citată de CNN.

Agenţii de poliţie din districtul Hollywood au fost chemaţi la locul incidentului după ce un bărbat a distrus cu un instrument electric de foraj „steaua” lui Donald Trump de pe Aleea Vedetelor, potrivit Mediafax.

 

Eclipsa de Lună din 27 iulie, vizibilă din România. Tot ce trebuie să ştii despre cea mai lungă eclipsă totală din acest secol

Patricia Cox, un martor, a declarat pentru postul KCAL/KCBS (afiliat CNN) că a văzut un bărbat care a distrus pavajul. „Am crezut că se efectuează lucrări”, a spus ea.

Poliţia l-a reţinut pe Austin Clay, un suspect în vârstă de 24 de ani, acuzat de vandalism. Individul, care nu a dezvăluit de ce a recurs la acest gest, a fost eliberat pe o cauţiune de 20.000 de dolari.

„Steaua” lui Donald Trump a fost vizată în mai multe rânduri de acte de vandalism de când fostul om de afaceri şi prezentator TV a intrat în politică.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase