Home » D:News » Filmul „MEG: Confruntare în adâncuri/ The Meg” a ieşit pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Filmul „MEG: Confruntare în adâncuri/ The Meg” a ieşit pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Filmul „MEG: Confruntare în adâncuri/ The Meg” a ieşit pe primul loc în box office-ul românesc de weekend
Publicat: 15.08.2018
Lungmetrajul "MEG: Confruntare în adâncuri/ The Meg", regizat de Jon Turteltaub, cu Jason Statham în rolul principal, s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 833.742,17 lei în weekendul premierei.

Orice adânc al oceanului are monstrul lui de scos la lumină. Cel din „Meg” este Megalodon, un rechin uriaş care a pierdut momentul în care s-a anunţat că preistoria s-a terminat şi bântuie prin spaimele cercetătorilor. Dar, ca orice suflet, şi monştrii au prietenii lor. Cartea de la care a pornit aventura a fost publicată în 1997, „Meg: A Novel of Deep Terror”, de Steve Alten.

Liderul săptămânii trecute, lungmetrajul de acţiune „Misiune: Imposibilă. Declinul/ Mission: Impossible. Fallout”, de Christopher McQuarrie, cu Tom Cruise în rolul principal, a coborât pe locul secund, cu încasări de 465.870,34 de lei. În cel de-al şaselea film al francizei de succes, Ethan Hunt (Tom Cruise) şi echipa sa (Impossible Mission Force), specializată în spionaj în condiţii extreme, se lansează într-o cursă contra cronometru pentru a recupera plutoniul sustras de o organizaţie teroristă internaţională, scrie Mediafax.

Lungmetrajul animat „Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă/ Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation”, de Genndy Tartakovsky, s-a situat pe al treilea loc, cu încasări de 238.008 lei de vineri până duminică. Noua producţie Sony beneficiază de voci celebre, precum cele ale lui Adam Sandler şi Selenei Gomez, şi prezintă familia contelui Dracula în timp ce se află în vacanţă, departe de binecunoscutul ei hotel.

Poziţia a patra este ocupată de familia de supereroi din „Incredibilii 2/ Incredibles 2”, o producţie regizată de Brad Bird, care a avut încasări de 195.005 lei de vineri până duminică.

Premiera „Minţi primejdioase/ Darkest Minds”, de Jennifer Yuh, s-a situat pe locul al cincilea, cu încasări de 156.070 de lei. Atunci când un grup de adolescenţi dezvoltă în mod misterios noi abilităţi puternice, ei sunt consideraţi o ameninţare de Guvern şi sunt reţinuţi. Ruby, un tânăr de 16 ani, unul dintre cei mai puternici tineri din câţi s-au întâlnit, scapă din tabără şi se alătură unui grup de fugari în căutarea unui refugiu sigur. În curând, noua familie îşi dă seama că, într-o lume în care adulţii i-au trădat, fuga nu este suficientă şi trebuie să reziste folosindu-şi puterea comună pentru a prelua controlul asupra viitorului lor, potrivit cinemagia.ro.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele româneşti este completat de „The Equalizer 2”, de Antoine Fuqua (100.511 lei), „Mamma Mia! O luăm de la capăt/ Mamma Mia! Here We Go Again”, de Ol Parker (81.985,38 de lei), „Supravieţuind pe mare/ Adrift”, de Baltasar Kormákur (78.266,82 de lei), „Infernul din zgârie-nori/ Skyscraper”, de Rawson Marshall Thurber (59.537,73 de lei), „Christopher Robin şi Winnie de Pluş/ Christopher Robin”, de Marc Forster (36.515 lei).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase