Home » D:News » Un pescar s-a luptat în apă cu un rechin pentru pradă

Un pescar s-a luptat în apă cu un rechin pentru pradă

Un pescar s-a luptat în apă cu un rechin pentru pradă
Publicat: 15.08.2018
Un rechin a încercat să-l atace pe un concurent care participa la un campionat de prindere de peşti sub apă desfăşurat la Vladivostok, Rusia, a anunţat directorul Federaţiei pentru sporturile subacvatice din regiunea de coastă a Rusiei, Dmitri Anaşkin.

Federaţiei pentru sporturile subacvatice din regiunea de coastă a Rusiei, Dmitri Anaşkin. Incidentul a avut loc în Golful Petru cel Mare de lângă Vladivostok, iar concursul se desfăşura la o adâncime de 45 de metri, relatează Rador ce citează TASS.

„Competitorul şi participantul Aleksandr Şirin a rănit un peşte care era urmărit de un rechin, a încercat să ia peştele de la rechin, împingându-l pe acesta cu labele pentru scufundări. În acel moment, rechinul l-a muşcat de aripioare şi a început să se lupte cu Şirin pentru peşte”, a declarat Anaşkin, citat de TASS. Agenţia rusă a menţionat că rechinul avea aproximativ 2,5 metri şi s-a speriat de barca aflată în apropiere, pe sb care au trecut pescarul cu peştele prins. Şirin nu a suferit leziuni, iar Anaşkin a precizat că astfel de incidente sunt extrem de rare şi imposibil de prevăzut. 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase