Home » D:News » Bărbatul care conduce detaşat în topul celor mai bine plătiţi actori în 2018 fără să mai fi apărut în vreun film

Bărbatul care conduce detaşat în topul celor mai bine plătiţi actori în 2018 fără să mai fi apărut în vreun film

Bărbatul care conduce detaşat în topul celor mai bine plătiţi actori în 2018 fără să mai fi apărut în vreun film
Publicat: 27.08.2018
Revista new-yorkeză Forbes a făcut public miercuri topul celor mai bine plătiţi actori din lume pentru 2018 iar George Clooney şi Scarlett Johansson conduc ierarhiile separate pe gen iar diferenţa dintre ei este uriaşă, cu toate că actorul nu a mai lansat niciun film de doi ani.

Actorul a ajuns să conducă topul banilor primiţi în branşă între 1 iunie 2017 şi 1 iunie 2018 după ce a vândut compania Csamigos Tequila pe care o deţinea, astfel că jurnaliştii au înregistrat în dreptul său o cifră de 239 de milioane de dolari. Este dublul sumei care stă în dreptul actorului plasat pe locul doi în top, Dwayne Johnson, care ar fi câştigat în total 119 milioane de dolari. Podiumul este completat de Robert Downey Jr (79 de milioane de dolari), pe locurile următoare plasându-se Chris Hemsworth (64,5 milioane de dolari, pe locul 4), Jackie Chan (cu 45,5 de milioane de dolari pe locul 5) şi Will Smith (la 42 de milioane de dolari pe locul 6).

Cel mai bine plătită actriţă din 2018 este Scarlett Johansson, care se estimează că ar fi câştigat 40.5 milioane de dolari, aceeaşi sumă pe care o are trecută în dreptul său indianul Akshay Kumar, plasat pe poziţia a şaptea a clasamentului masculin. Actriţa americană a lansat în ultimul an titluri ca „O noapte nebuna, nebuna/ Rough Night”, „Spiritul din cochilie/ Ghost in the Shell” şi a jucat în super-producţia „Răzbunătorii: Războiul Infinitului/ Avengers: Infinity War”(unde, de altfel a fost colegă de platou cu Robert Downey Jr. şi Chris Hemsworth), şi a fost una din vocile din „Insula câinilor/ Isle of Dogs” de Wes Anderson.

Citeşte continuarea pe Mediafax.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase