Home » D:News » Lungmetrajul „Alpha” se menţine în fruntea box office-ului românesc de weekend

Lungmetrajul „Alpha” se menţine în fruntea box office-ului românesc de weekend

Lungmetrajul „Alpha” se menţine în fruntea box office-ului românesc de weekend
Publicat: 05.09.2018
Lungmetrajul "Alpha", de Albert Hughes, se menţine pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 416.482 de lei în al doilea weekend pe marile ecrane, potrivit cinemagia.ro.

Regizorul Albert Hughes, care a mai semnat producţii spectaculoase ca „Din Iad – Jack Spintecătorul/ From Hell” şi „Cartea lui Eli/ The Book of Eli”, spune în acest film o poveste despre supravieţuire de acum 20 de milenii, din plină preistorie. Povestea adolescentului care învaţă să supravieţuiască şi, pe parcurs, schimbă istoria omenirii este spusă în imagini spectaculoase şi în scene pline de afecţiune, dar cu tonuri care pot să te ţină cu sufletul la gură. Dacă protagonistul pare cunoscut, aceasta este pentru că australianul Kodi Smit-McPhee a mai apărut în „X-Men: Apocalypse”, lansat în 2016, dar, de data aceasta, nu mai este albastru la faţă. Şi, în fond, cine îl recunoaşte merită felicitat, pentru că a reuşit să nu ţină cont de culoare, scrie Mediafax.

Pe poziţia a doua în box office-ul românesc de wekend s-a situat premiera „Legenda lui Slender Man/ Slender Man”, un horror de Sylvain White, care a avut încasări de 375.888 de lei. „Slender Man” spune povestea unei creaturi înalte, cu braţe anormal de lungi, lipsit de trăsături faciale, care este responsabil pentru dispariţia a numeroşi copii şi adolescenţi, potrivit cinemagia.ro.

Filmul „MEG: Confruntare în adâncuri/ The Meg”, de Jon Turteltaub, coboară o poziţie, până pe locul al treilea, cu încasări de 244.042,45 de lei de vineri până duminică. Orice adânc al oceanului are monstrul lui de scos la lumină. Cel din „Meg” este Megalodon, un rechin uriaş care a pierdut momentul în care s-a anunţat că preistoria s-a terminat şi bântuie prin spaimele cercetătorilor. Dar, ca orice suflet, şi monştrii au prietenii lor. Jason Statham este responsabil cu urmărirea şi rezolvarea problemelor marine. Cartea de la care a pornit aventura a fost publicată în 1997, „Meg: A Novel of Deep Terror”, de Steve Alten.

Şi pelicula „Spionul care mi-a dat papucii/ The Spy Who Dumped Me”, de Susanna Fogel, cu Mila Kunis şi Justin Theroux, a coborât un loc în topul încasărilor de weekend, până la poziţia a patra, cu 194.549,38 de lei.

Poziţia a cincea în box office-ul românesc este ocupată de o premieră, „Norm de la Polul Nord 2. Cheia oraşului/ Norm of the North 2: Keys to the Kingdom”, o animaţie de Tim Maltby, care a avut încasări de 165.481,42 de lei.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele româneşti în weekend este completat de „Misiune: Imposibilă. Declinul/ Mission: Impossible. Fallout”, de Christopher McQuarrie (164.483,72 de lei), „Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă/ Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation”, de Genndy Tartakovsky (123.391 de lei), „Incredibilii 2/ Incredibles 2”, de Brad Bird (70.995 de lei), „Haideţi, Tineri Titani, la film!/Teen Titans Go! To the Movies”, de Aaron Horvath şi Peter Rida Michail (66.713,20 de lei), „Equalizer 2/ The Equalizer 2”, de Antoine Fuqua (61.117 lei).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase