Home » D:News » Cum sună teoria tenişilor Converse ”infectaţi” cu CANCER din cauza cărora ar fi murit Bob Marley

Cum sună teoria tenişilor Converse ”infectaţi” cu CANCER din cauza cărora ar fi murit Bob Marley

Publicat: 06.09.2018
Regele muzicii reggae Bob Marley ar fi fost asasinat de CIA, potrivit unei noi teorii a conspiraţiei, răspândită pe reţelele de socializare de rapper-ul american T.I. La fel ca în cazul unor alte staruri trecute în nefiinţă, precum Elvis Presley, Jim Morrison, Michael Jackson sau Kurt Cobain, periodic, moartea lui Bob Marley este atribuită unor conspiraţii oculte

Fanii lui Bob Marley încă mai cred că moartea artistului reggae, la 36 de ani, ar avea legătură cu unele forţe obscure, scrie dailystar.co.uk.

Fişele medicale ale acestuia au arătat că muzicianul avea cancer sub unghia de la picior, care s-a extins la creier. Bob Marley a murit la data de 11 mai 1981.

Totuşi, teoriile conspiraţiei conduc spre o posibilă implicare a CIA în moartea lui Marley. Rapper-ul american T.I. a reaprins controversa după ce a distribuit un articol dintr-o sursă neidentificată pe reţelele sociale.


Potrivit articolului, un ofiţer CIA ar fi mărturisit, chiar pe patul de moarte, că l-a asasinat pe Bob Marley. T.I., rapper celebru pentru dueturile cu Rihanna şi Justin Timberlake, a distribuit postarea către urmăritorii săi de pe Twitter, în număr de peste 8,9 milioane.

Alături de o fotografie cu Bob Marley, titlul sună astfel: „Bob Marley a fost asasinat de CIA, recunoaşte un ex-ofiţer pe patul de moarte”.

Desigur, informaţia ar putea fi inclusă la capitolul fake news. Articolul citează un bărbat pe nume „Bill Oxley”, care ar fi susţinut că, pe lângă asasinarea lui Marley, a mai comis alte 17 crime în Washington.

Postarea lui T.I. a fost apreciată de 115.000 ori şi acesta a scris simplu: „O să las chestia asta aici”. Fanii au avut păreri împărţite în privinţa autenticităţii acestei postări. „Cred că ar trebui să ştergi asta”, l-a sfătuit un admirator pe T.I.

Continuarea pe Gândul

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase