Home » D:News » Au promis că îi conservă întregul corpul, însă au criogenat doar capul. Restul corpului a fost incinerat şi trimis fiului

Au promis că îi conservă întregul corpul, însă au criogenat doar capul. Restul corpului a fost incinerat şi trimis fiului

Au promis că îi conservă întregul corpul, însă au criogenat doar capul. Restul corpului a fost incinerat şi trimis fiului
Publicat: 13.09.2018
Un bărbat a dat în judecată o companie de criogenie deoarece nu a reuşit să conserve întrgul corp al tatălui său. Compania i-a criogenat bărbatului doar capul, iar restul corpului, decapitat, a fost incinerat, iar cenuşa a fost expediată apoi către fiul său.

Laurence Pilgeram a murit în California în aprilie 2015, după un infarct. Conform Science Alert, bărbatul a murit la 90 de ani şi avea o brăţară la mână ce indica faptul că trebuie conservat criogenic după moarte. 

Însă lucrurile nu au funcţionat conform planului. Pilgeram, fost biochimist şi specialist în psihologie, era interesat în ştiinţa îmbătrânirii. Bărbatul a murit vineri, însă compania pe care a angajat-o pentru conservare nu a putut fi contactată pe parcursul sfârşitului de săptămână. 

Un reprezentant al companiei a declarat că, „deşi nu a fost realizată autopsia pentru a nu fi degradat corpul, perioada îndelungată de la moarte nu a mai permis conservarea completă a corpului”. „Astfel, am apelat la separarea capului de corp”, a adăugat acesta. 

Însă, conform fiului lui Pilgeram, Kurt Pilgeram, acest tip de conservare este mai ieftină şi nu ar fi trebui să aibă loc. Conform  documentelor oficiale obţinute de The Telegraph, Kurt Pilgeram, „a fost şocat şi oripilat” după ce a primit un pachet neaşteptat de la compania Alcor, în care „erau rămăşiţele incinerate, ale tatălui său, cu excepţia capului”. 

Mult mai şocant este faptul că restul corpului a fost incinerat fără permisiunea membrilor familiei şi rămăşiţele au fost trimise fiului fără ca acesta să fie anunţat anterior. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase