Home » D:News » 7 reguli pentru o vacanţă reuşită

7 reguli pentru o vacanţă reuşită

7 reguli pentru o vacanţă reuşită
Publicat: 16.09.2018
Vacanţa s-a terminat pentru majoritatea dintre noi. Pe lângă miile de fotografii şi sutele de amintiri frumoase pe fundalul unor peisaje de vis, unii dintre turişti au an de an peripeţii din cauza neatenţiei asupra propriilor bunuri. De obicei, înspre destinaţie ne facem griji dacă am uitat ceva indispensabil acasă, doar că în realitate grijile trebuie păstrate şi pentru bagajul de întoarcere. Iată un top cu cele mai frecvente obiecte uitate în hoteluri, pensiuni, aeroporturi menit să ajute la reuşita vacanţelor următoare.
Obiecte pierdute în vacanţă – telefonul mobil
 
Astăzi, a devenit un soi de prelungire a mâinii drepte. Telefonul mobil a devenit indispensabil în ultimii ani. Şi ca orice obiect important din când în când este pierdut. Hotelierii primesc des mesaje de la clienţii care au făcut check-out tocmai despre telefon. Situaţia se poate complica în cazul celor care au bilete electronice de avion sau de tren ori autobuz, aplicaţiile de pe smartphone fiind singura dovadă a acestora. O copie printată poate salva din situaţii neplăcute. De asemenea, măsuri precum amprenta digitală sau alte coduri secrete ce blochează telefonul vă pot scuti de neplăceri. Nu este de recomandat să salvaţi datele contului bancar sau fotografii ale acestuia în telefon.
 
Obiecte pierdute în vacanţă – paşaportul
Unul dintre cele mai mari coşmaruri într-o vacanţă într-un loc îndepărtat este să îţi pierzi paşaportul. De multe ori, turiştii observă lipsa acestuia abia în aeroport.Paşaportul este uitat în seiful din camera de hotel. Atenţie, în cazul în care aţi pierdut actul cu care puteţi călători trebuie să vă adresaţi de urgenţă celui mai aproapiat consulat sau ambadasei României din ţara în care vă aflaţi. Aceste informaţii este ideal să le aveţi notate în agenda chiar de la începutul călătoriei.
 
Obiecte pierdute în vacanţă – lenjeria intimă
Cu siguranţă nu la fel de importantă precum paşaportul sau telefonul, lenjeria intimă este printre accesoriile cele mai uitate de turişti în hoteluri. Lenjeriei intime i se adaugă şi costumul de baie, uitat adesea la uscat în baie sau în balcon.
 
Continuarea pe CSID.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase