Home » D:News » Soarta personajelor dintr-un serial Netflix va putea fi decisă de public

Soarta personajelor dintr-un serial Netflix va putea fi decisă de public

Soarta personajelor dintr-un serial Netflix va putea fi decisă de public
Publicat: 04.10.2018
Gigantul american Netflix va lansa, până la sfârşitul anului, opţiunea prin care abonaţii pot alege cum evoluează naraţiunea filmelor şi serialelor preferate. Compania va introduce, pentru început, variante alternative ale poveştii din noile episoade ale serialului „Black Mirror”, câştigător al unui premiu Emmy, pe care fanii le vor putea explora din decembrie.

Serviciul de streaming Netflix anunţase încă de anul trecut că lucrează la un proiect care ar putea revoluţiona industria cinematografică, prin care utilizatorii vor putea alege cum evoluează personajele din filmele pe care le urmăresc. Prin îmbinarea unor elemente din jocurile video cu televiziunea tradiţională, compania caută o formulă pe care o poate aplica pe mai multe conţinuturi proprii, scrie Gândul

Netflix devine astfel pionier în această încercare de a personaliza conţinuturile clasice atât de mult, încât să lase utilizatorii să aleagă deznodământul unei situaţii.

”Lucrăm la mai multe variante narative pentru serialele pe care le transmitem, astfel ca abonaţii vor putea alege cum continuă o poveste pe măsură ce o urmăresc. Este un experiment. Pentru creatori, este un teritoriu nou. Nu, este mai mult decât atât: e un proiect care schimbă radical jocul”, a declarat o sursă din companie către Daily Mail.

”Imaginaţi-vă cum ar fi dacă personajul Barb din Stranger Things nu ar muri în Upside Down ?! Puterea naratorului poate ajunge în curând în mâinile tale!”, mai adaugă sursa.

Compania va lansa prima fază din aceste proiecte până la sfârşitul anului, potrivit surselor care au cerut să nu fie identificate deoarece discuţiile sunt private.

Utilizatorii vor putea alege propriul lor fir narativ într-unul dintre noile episoade ale serialului ”Black Mirror” – care a câştigat un premiu Emmy. Serialul este faimos pentru explorarea şi prezentarea efectelor tehnologiei în societate. Sezonul cinci va fi lansat în luna decembrie.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase