Home » D:News » Chubbs, aligatorul de 4,5 metri căruia îi „place” golful. „Nu face rău nimănui” – VIDEO

Chubbs, aligatorul de 4,5 metri căruia îi „place” golful. „Nu face rău nimănui” – VIDEO

Chubbs, aligatorul de 4,5 metri căruia îi „place” golful. „Nu face rău nimănui” – VIDEO
Publicat: 18.10.2018
Unui aligator uriaş, de circa 4,5 metri, se pare că îi place golful. El a fost fost revăzut weekend-ul trecut pe un teren de golf din Florida, pe unde a mai trecut şi în urmă cu doi ani.
Cunoscut sub numele de „Chubbs”, aligatorul gigant a devenit vedetă pe internet în urmă cu doi ani, după ce s-a plimbat pe un teren de golf din Palmetto, Florida, provocând panică printre jucători.

Creatura „monstruoasă”, căreia i s-a mai spus şi „dinozaurul”, a revenit pe terenul de golf vinerea trecută. Imaginile cu el plimbându-se pe teren, postate pe Facebook de Sage Stryczny (care juca golf atunci împreună cu tatăl său), au devenit virale, stârnind totodată şi controverse despre verdicitatea lor. „Nu ştii niciodată cu ce te întâlneşti pe terenul de golf”, a scris Sage Stryczny, potrivit Fox News.

Ken Powell, directorul general al clubului respectiv de golf, a afirmat, însă, despre Chubbs că este un vizitator frecvent. „Acesta este primul aligator pe care l-am văzut când am ajuns aici. Acest lucru este adevărat”, a afirmat el.
 
În general, aligatorii încearcă sa evite oamenii, dar ei pierd această timiditate atunci când oamenii încep să-i hrănească. Unii aligatori americani au omorât oameni, dar aceste cazuri s-au întâmplat foarte rar.
 
Chiar dacă aligatorul este o privelişte interesantă, Powell le-a cerut clienţilor să păstreze distanţa. Acesta a mai spus că aligatorul Chubbs poate trăi liniştit în zona terenului de golf şi că nu este nevoie să fie mutat pentru că „nu face rău nimănui”.

Se pare că Chubbs se află acolo de câţiva ani, dovadă fiind câteva fotografii cu el pe terenul de golf, din 2012.
 

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase