Home » D:News » Cel mai nou film din franciza „Halloween”a fost lider în box office-ul nord-american, cu încasări record

Cel mai nou film din franciza „Halloween”a fost lider în box office-ul nord-american, cu încasări record

Cel mai nou film din franciza „Halloween”a fost lider în box office-ul nord-american, cu încasări record
Publicat: 23.10.2018
Cel mai nou film din franciza "Halloween", regizat de David Gordon Green, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări record pentru serie în weekendul lansării, de 77,5 milioane de dolari, potrivit Reuters.
Continuarea filmului original regizat de John Carpenter şi lansat în 1978, cu acelaşi titlu „Halloween”, a doborât recordul de încasări pentru franciză stabilit anterior de lungmetrajul lansat în 2007 de regizorul Rob Zombie.
 
Acesta este cel de-al 11-lea film care brodează în jurul poveştii criminalului în serie ce îşi face numărul în noaptea de Halloween. Jamie Lee Curtis reia rolul de acum 40 de ani – pentru a cincea oară -, pentru o confruntare finală cu bărbatul mascat care a încercat să o omoare, scrie Mediafax.
 
Pe poziţia a doua în box office-ul nord-american se menţine musicalul „S-a născut o stea/ A Star Is Born”, cu care actorul Bradley Cooper debutează ca regizor şi care a avut încasări de 19,3 de milioane de dolari de vineri până duminică. Un remake al filmului omonim din 1937, lungmetrajul o are în rolul principal feminin pe superstarul muzicii pop Lady Gaga.
 
Liderul săptămânii trecute, superproducţia „Venom”, de Ruben Fleischer, cu Tom Hardy în rolul principal, a coborât pe locul al treilea, cu încasări de 18,1 milioane de dolari de vineri până duminică. În „Venom”, un film din universul Marvel, Tom Hardy interpretează rolul lui Eddie Brock, care, din jurnalist concediat, ajunge supererou cu probleme de personalitate de pe urma unei substanţe misterioase de provenienţă extraterestră.
 
Producţia Sony „Goosebumps 2: Halloween bântuit/ Goosebumps 2: Haunted Halloween”, de Ari Sandel, se menţine pe locul al patrulea, cu încasări de 9,7 milioane de dolari.
 
Pe poziţia a cincea, în coborâre cu două locuri, s-a situat filmul „Primul om pe Lună/ First Man”, de Damien Chazelle, cu Ryan Gosling în rolul principal, care a avut încasări de 8,5 milioane de dolari. Filmul prezintă povestea primei misiuni NASA pe Lună cu echipaj uman şi se concentrează pe personalitatea lui Neil Armstrong.
 
Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în box office-ul nord-american la sfârşitul săptămânii trecute este completat de „The Hate U Give”, de George Tillman Jr. (7,5 milioane de dolari), „Aventurile lui Smallfoot/ Smallfoot”, de Karey Kirkpatrick şi Jason Reisig (6,6 milioane de dolari), „Loserii de la seral/ Night School”, de Malcolm D. Lee (5 milioane de dolari), „Vremuri grele la El Royale/ Bad Times at the El Royale”, de Drew Goddard (3,3 milioane de dolari), şi „The Old Man and the gun”, de David Lowery (2,05 milioane de dolari).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase