Home » D:News » „Venom”, cu Tom Hardy, rămâne lider în box office-ul românesc

„Venom”, cu Tom Hardy, rămâne lider în box office-ul românesc

„Venom”, cu Tom Hardy, rămâne lider în box office-ul românesc
Publicat: 24.10.2018
Superproducţia "Venom", de Ruben Fleischer, cu Tom Hardy în rolul principal, se menţine pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 1.213.015 lei.
În „Venom”, un film din universul Marvel, Tom Hardy interpretează rolul lui Eddie Brock, care, din jurnalist concediat, ajunge supererou cu probleme de personalitate de pe urma unei substanţe misterioase de provenienţă extraterestră, potrivit cinemagia.ro.
 
Pe poziţia a doua în box office-ul românesc s-a situat o premieră, musicalul „S-a născut o stea/ A Star Is Born”, cu care actorul Bradley Cooper debutează ca regizor şi care a avut încasări de 611.367,03 lei de vineri până duminică. Un remake al filmului omonim din 1937, lungmetrajul o are în rolul principal feminin pe superstarul muzicii pop Lady Gaga.
 
Pe locul al treilea coboară, cu o poziţie, lungmetrajul „Johnny English loveşte din nou/ Johnny English Strikes Again”, de David Kerr, care a avut încasări de 463.481,84 de lei de vineri până duminică. Jake Lacy, Olga Kurylenko, Emma Thompson şi Ben Miller sunt partenerii lui Rowan Atkinson în noua peliculă dedicată lui Johnny English, al treilea film din serie, scrie Mediafax.
 
Cel mai nou film din franciza „Halloween”, regizat de David Gordon Green, s-a situat pe locul al patrulea în box office-ul românesc, cu încasări de 418.401,35 de lei în weekendul premierei. Horrorul este o continuare a filmului original regizat de John Carpenter şi lansat în 1978. Acesta este cel de-al 11-lea film care brodează în jurul poveştii criminalului în serie ce îşi face numărul în noaptea de Halloween. Jamie Lee Curtis reia rolul de acum 40 de ani – pentru a cincea oară -, pentru o confruntare finală cu bărbatul mascat care a încercat să o omoare.
 
Thrillerul „Mile 22: Misiune secretă/ Mile 22”, de Peter Berg, cu Mark Wahlberg, Iko Uwais şi John Malkovich, a coborât două poziţii, până pe locul al cincilea, cu încasări de 267.305,54 de lei. În film, o echipă de paramilitari de elită trebuie să transporte în siguranţă un deţinut străin extrem de important pe o distanţă de 22 de mile, de la ambasada Americii până la punctul de extracţie din sudul Asiei. Suspectul deţine informaţii de risc major pentru siguranţa mondială, care ar putea declanşa atacuri teroriste catastrofale în toată lumea.
 
Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele româneşti în weekend este completat de „Primul om pe Lună/ First Man”, de Damien Chazelle (121.205,14 lei), „Ploey – Inimă de viteaz/ Ploey – You Never Fly Alone”, de Arni Asgeirsson ((106.734,37 de lei), „Wheely: Voios şi Iute/ Wheely”, de Yusry Kru (95.904,06 lei), „Misterul ceasului din perete/ The House with a Clock in Its Walls”, de Eli Roth (87.043,76 lei), şi „Loserii de la seral/ Night School”, de Malcolm D. Lee (84.310,12 lei).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase