Home » D:News » Familia „vânătorului de crocodili” Steve Irwin va lansa un nou show TV

Familia „vânătorului de crocodili” Steve Irwin va lansa un nou show TV

Familia „vânătorului de crocodili” Steve Irwin va lansa un nou show TV
Publicat: 24.10.2018
Familia regretatului realizator de televiziune australian Steve Irwin - cunoscutul autor de documentare inspirate din universul animalelor, supranumit "vânătorul de crocodili" - va lansa un nou show TV dedicat conservării vieţii în sălbăticie, potrivit Reuters.
Terri, văduva lui Steve Irwin, fiica Bindi şi fiul Robert vor fi prezentaţi în timp ce se ocupă de animalele de la grădina lor zoologică din Queensland, Australia, dar în diverse expediţii, scrie Mediafax.
 
„Continuăm pe urmele tatei şi tot ceea ce facem la Australia Zoo şi cu programul Wildlife Warriors este exact ceea ce el a iniţiat”, a declarat Bindi Irwin într-un interviu pentru Reuters.
 
Bindi Irwin, care a mai realizat o emisiune TV, va putea fi văzută lucrând la spitalul grădinii zologice, iar fratele ei a declarat că familia va face şi excursii în străinătate.
 
Show-ul „Crikey! It’s the Irwins” debutează pe 28 octombrie pe Animal Planet.
 
Steve Irwin a apărut pentru prima dată în faţa telespectatorilor din întreaga lume în octombrie 1996 şi a devenit una dintre cele mai îndrăgite şi mai recunoscute personalităţi de televiziune. Pe 4 septembrie 2006, Steve a murit după ce a fost înţepat în piept de acul unei pisici de mare. Steve Irwin avea 44 de ani.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase