Home » D:News » O femeie a rămas paralizată după ce s-a jucat încontinuu pe telefon

O femeie a rămas paralizată după ce s-a jucat încontinuu pe telefon

O femeie a rămas paralizată după ce s-a jucat încontinuu pe telefon
Publicat: 01.11.2018
O femeie din China nu a mai reuşit să-şi folosească degetele de la mâna dreaptă, după ce s-a jucat o săptămână întreagă pe telefon.

Femeia din China, a cărui identitate a fost protejată, este originară din Changsha, provincia chineză Hunan şi şi-a luat o săptămână de concediu pentru a se bucura de jocurile video de pe telefonul mobil, scrie odditycentral.com.

Potrivit unui clip publicat de reţeaua Pear, aceasta lăsa smartphone-ul din mână doar când se culca. După câteva zile, femeia a început să aibă mari dureri la mâna dreaptă şi nu şi-a mai putut mişca degetele, care au rămas blocate în poziţia în care ţine telefonul.

Medicii au examinat-o şi i-au dat diagnosticul de tenosinovită, o inflamare a tendoanelor, scrie Gândul.

Boala este cauzată de folosirea exagerată a unei zone a mâinii şi femeia respectivă a butonat telefonul zile în şir, chiar şi când a simţit că are probleme medicale.

Din fericire pentru amatoarea de jocuri video, după administarea unui tratament, aceasta şi-a recuperat mobilitatea degetelor.

Medicii avertizează că simptomele tenosinovitei pot varia de la caz la caz şi îi sfătuiesc pe cei obsedaţi de smartphone-uri să le mai lase deoparte şi să-şi relaxeze mâinile.

Acesta nu este primul caz medical generat de utilizarea exagerată a smartphone-ului în China. Anul trecut, o femeie a ORBIT temporar la un ochi, după ce s-a jucat non-stop pe telefon, timp de câteva zile.

Un alt bărbat a suferit o paralizie spontană la TOATE MEMBRELE, după ce a stat două zile cu telefonul în mână.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase