Home » D:News » Unui bărbat i-au curs lacrimi cu sânge din ochi

Unui bărbat i-au curs lacrimi cu sânge din ochi

Unui bărbat i-au curs lacrimi cu sânge din ochi
Publicat: 02.11.2018
Bărbatul în vârstă de 52 de ani din Italia a ajuns la urgenţe după ce a început să lăcrimeze cu sânge, ceva ce nu i s-a mai întâmplat înainte.

Cazul a fost publicat pe 31 octombrie în The New England Journal of Medicine de echipa de medici italieni care au tratat pacientul. Deşi arătau dramatic, lacrimile nu provocau durere, iar omul nu a avut traume faciale, scrie Live Science.

De asemenea, avea vedere normală şi îşi putea mişca ambii ochi fără probleme. Lacrimile s-au oprit subit după o oră de la începere.

Doctorii l-au diagnosticat cu hemolacrie, o condiţie rară în care sângele apare în lacrimile unei persoane. Există un număr de factori care duce la condiţie, inclusiv infecţiile la ochi, inflamaţii sau tumori în ochi sau în ţesutul înconjurător. 

În acest nou caz, examinarea a scos la iveală că bărbatul avea tumori necanceroase numite hemangioame pe pleoape. Aceste tumori reprezintă creşteri în exces ale vaselor de sânge care au loc imediat după naştere.

Bărbatul a fost tratat cu picături de ochi numite timolol, care reduc presiunea din ochi. După un an, omul a spus doctorilor că nu a mai trecut printr-un astfel de episod.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

După o muşcătură aparent inofensivă a unei insecte, un bărbat s-a ales cu o infecţie cu potenţial letal

Caz medical rar şi înfricoşător în Statele Unite: un bărbat a crezut că are o simplă băşică, dar acum are piciorul amputat şi a fost foarte aproape să-şi piardă viaţa

Caz medical extrem de rar şi o poveste neobişnuită: o femeie a născut simultan doi copii cu părinţi diferiţi

Caz rar şi înfricoşător: arheologii au descoperit o naştere post-mortem într-un mormânt

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase