Home » D:News » Cea de-a doua ediţie a Bucharest Gaming Week strânge pasionaţii de jocuri video la Romexpo

Cea de-a doua ediţie a Bucharest Gaming Week strânge pasionaţii de jocuri video la Romexpo

Cea de-a doua ediţie a Bucharest Gaming Week strânge pasionaţii de jocuri video la Romexpo
Publicat: 10.11.2018
Cea de-a doua ediţie a Bucharest Gaming Week, un eveniment dedicat industriei de gaming şi pasionaţilor de jocuri video din România, va avea loc în perioada 4 - 9 decembrie, la complexul Romexpo şi în alte locuri din Capitală, arată un comunicat remis MEDIAFAX.
Cea de-a doua ediţie a Bucharest Gaming Week va prezenta publicului noile jocuri create în România, oportunităţi tentante ale industriei şi cele mai tari competiţii de eSports. Sunt aşteptaţi pasionaţii de jocuri din toată ţara, după ce prima ediţie a evenimentului a adunat peste 10.000 de participanţi, de la pasionaţi de eSports, gameri dedicaţi şi dezvoltatori de jocuri din România până la specialişti din industria de game development, scrie Mediafax.
 
Pe parcursul săptămânii, vor avea loc numeroase evenimente conexe, dedicate industriei dezvoltatoare de jocuri din România, printre care se numără expoziţii de artă, conferinţe despre stadiul şi oportunităţiile industriei de game development, workshop-uri de game design dedicate liceenilor bucureşteni şi competiţii în cele mai populare gaming pub-uri din Capitală.
 
Evenimentul principal al săptămânii dedicate gaming-ului va avea loc în weekendul 8 – 9 decembrie şi va reuni jucătorii pasionaţi cu cei mai populari streameri şi vloggeri din România, oferindu-le ocazia de a descoperi proiecte la care lucrează studiourile de game development din România şi de a participa la diverse competiţii.
 
Biletele care asigură accesul pentru o singură zi sunt disponibile la preţul de 25 de lei, iar abonamentele valabile pentru ambele zile pot fi procurate la preţul de 40 de lei, până la data 15 noiembrie, anunţă ARCUB.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase