Home » D:News » Tom Cruise va fi înlocuit într-un rol pentru că este scund

Tom Cruise va fi înlocuit într-un rol pentru că este scund

Tom Cruise va fi înlocuit într-un rol pentru că este scund
Publicat: 16.11.2018
Actorul Tom Cruise va fi înlocuit în rolul Jack Reacher, pe care l-a interpretat deja în două lungmetraje, pentru că este scund, a anunţat Lee Child, autorul romanelor care au stat la baza producţiilor cinematografice, potrivit bbc.com.
Lee Child spune că este de acord cu fanii cărţilor din seria „Jack Reacher”, care sunt de părere că Tom Cruise este prea scund pentru a interpreta acest rol, scrie Mediafax.
 
Cruise a interpretat acest personaj în două filme, „Jack Reacher: Un glonţ la ţintă/ Jack Reacher”, lansat în 2012, şi „Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată!/ Jack Reacher: Never Go Back”, apărut în 2016.
 
Child a spus că a lucrat foarte bine cu Cruise, dar şi-a dat seama că fizicul acestuia nu se potriveşte cu cel al personajului din cărţile sale.
 
De la debutul său în filme de acţiune, în 1986, în „Top Gun”, Tom Cruise a încercat să îşi depăşească limitele în ceea ce priveşte fizicul şi stilul de a juca, iar „Misiune: Imposibilă/ Mission Impossible”, „Ultimul samurai/ The Last Samurai” şi „Jack Reacher” sunt doar câteva dintre peliculele în care actorul şi-a făcut propriile cascadorii.
 
În cărţile lui Child, Reacher este descris ca având o înălţime de 1,95 de metri, în timp ce Cruise are 1,70 de metri.
 
„În ciuda talentului său, Cruise nu are fizicul potrivit”, a declarat Child pentru BBC Radio Manchester. „Înălţimea lui Reacher este foarte, foarte importantă şi un element semnificativ din ceea ce este. (…) Ideea este că, atunci când Reacher intră într-o cameră, eşti un pic nervos”, a explicat scriitorul.
 
Child a mai spus că nu vor mai fi făcute filme pentru marele ecran şi că va apela pentru noile producţii la Netflix sau un alt site de streaming.
 
Lee Child (pseudonimul lui Jim Grant) s-a născut în 1954, în Coventry, Marea Britanie, dar a crescut la Birmingham. A câştigat o bursă la acelaşi liceu unde a studiat J.R.R. Tolkien, apoi a urmat dreptul la Sheffield. După terminarea facultăţii a intrat în televiziune, unde a fost director de imagine timp de 18 ani.
 
„Killing Floor” („Capcana Margrave”), prima sa carte din seria „Jack Reacher”, care cuprinde peste 20 de titluri, s-a bucurat de un succes uriaş încă de la apariţie. Personajul lui Lee Child este un fost ofiţer din poliţia militară a Armatei Statelor Unite ale Americii care cutreieră ţara având slujbe dintre cele mai ciudate şi investigând cazuri dubioase şi complicate.
 
Lungmetrajul „Jack Reacher”, regizat de Christopher McQuarrie, a avut încasări de 218 milioane de dolari la nivel mondial, iar continuarea, realizată de Edward Zwick, deşi nu a stârnit entuziasmul criticilor, a vândut bilete de 162 de milioane de dolari.
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase