Home » D:News » Lars Mikkelsen, „Casa de Papel” şi „Good bye Aleppo” se află printre câştigătorii International Emmy 2018

Lars Mikkelsen, „Casa de Papel” şi „Good bye Aleppo” se află printre câştigătorii International Emmy 2018

Lars Mikkelsen, „Casa de Papel” şi „Good bye Aleppo” se află printre câştigătorii International Emmy 2018
Publicat: 20.11.2018
Actorul danez Lars Mikkelsen, serialul "La Casa de Papel/ Money Heist" şi documentarul "Good Bye Aleppo" se numără printre marii câştigători ai ediţiei de anul acesta a premiilor International Emmy, potrivit The Hollywood Reporter.

Starul danez Lars Mikkelsen a primit premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul din serialul scandinav „Herrens Veje/ Ride Upon the Storm”, în timp ce nemţoaica Anna Schudt a primit trofeul pentru cea mai bună actriţă, cu rolul din „Ein Schnupfen hätte auch gereicht” (RTL Television, Germania), scrie Mediafax.

Show-uri din Marea Britanie, Germania, Spania, Belgia şi Portugalia au fost premiate la gală. În total, cele 11 trofee au mers la actori şi producţii din 10 ţări.

Producţia spaniolă „La Casa de Papel”, creată de Alex Pina, a primit premiul International Emmy pentru cel mai bun serial, în timp ce BBC a primit distincţiile pentru cel mai bun documentar, „Good bye Aleppo”, şi cea mai bună miniserie, „Man in an Orange Shirt”, cu Vanessa Redgrave.

Premiul categoriei „Arts programming” a fost atribuit producţiei olandeze „Etgar Keret: Based on a True Story”, în timp ce trofeul pentru cel mai bun serial de comedie l-a primit producţia „Nevsu” (Israel).

Lista completă a câştigătorilor poate fi consultată pe https://www.iemmys.tv/awards_nominees.aspx.

Cea de-a 46-a gală International Emmy Awards, organizată luni seară, la hotelul Hilton din New York, a recompensat, ca în fiecare an, excelenţa în producţiile de televiziune realizate în afara Statelor Unite.

International Academy of Television Art and Sciences, organizaţia care decernează aceste premii, este alcătuită din reprezentanţi ai marilor companii mass-media şi personalităţi din industria de divertisment din peste 50 de ţări.

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase