Home » D:News » Beneficiile vinului pentru viaţa sexuală şi sănătate

Beneficiile vinului pentru viaţa sexuală şi sănătate

Beneficiile vinului pentru viaţa sexuală şi sănătate
Publicat: 01.01.2019
Mulţi dintre noi suntem conştienţi de beneficiile vinului roşu când vine vorba de sănătate, dar câţi ştiu că, pe lângă îmbunătăţirea metabolismului şi a inimii, ajută la îmbunătăţirea vieţii sexuale? Numeroase studii au arătat că dintre toate băuturile alcoolice pe care le consumi înainte de a face sex, vinul roşu este singurul care aduce mari schimbări în privinţa experienţei tale sexuale.

Odată băut cu moderaţie, vinul roşu accelerează nivelul testosteronului, un hormon care ajută la creşterea dorinţei de a face sex. Cheia unei partide de succes stă în moderaţia cu care consumi această băutură, un pahar-două fiind suficiente. De asemenea, în cazul femeilor, consumul de vin roşu ajută la creşterea circulaţiei sângelui către zonele erogene şi creşte nivelul de lubrifiere. Mai mult, în urma studiilor efectuate, femeile care consumă vin roşu sunt mai dornice să facă sex decât cele care consumă alt tip de băuturi alcoolice. Oamenii devin mai excitaţi atunci când beau vin roşu şi, nu degeaba la prima întâlnire partenerii aleg să-l consume.

Vinul roşu: beneficii pentru sănătate şi viaţa sexuală

Previne bolile de inimă. Unul dintre cei mai puternici antioxidanţi care se regăseşte în vin poartă numele de resveratrol şi are puterea de a lupta împotriva colesterolului şi de a preveni bolile de inimă.

Îmbunătăţeşte viaţa sexuală. Cantităţile moderate de vin roşu ajută la creşterea dorinţei sexuale, dar şi a circulaţiei sângelui către zonele erogene.

Ajută la relaxare şi dezinhibare. Polifenolul care se regăseşte în compoziţia vinului, combinate cu o cantitate mică de alcool (niciodată mai mare de 20%), acţionează asupra sistemului nervos, permiţând astfel relaxarea şi dezinhibarea, având efecte pozitive asupra orgasmului la femei.

Ajută erecţia natural.  Vinul conţine substanţe care în mod natural cresc circulaţia sângelui către diferite părţi alte corpului, inclusiv către organelle genitale, provocând erecţie bărbaţilor.

Îmbunătăţeşte metabolismul. Acidul elagic, o componentă pe care vinul roşu o conţine, accelerează metabolismul acizilor graşi care se regăsesc în celulele ficatului.

Controlează nivelul zahărului din sânge. Studiile arată că vinul roşu este foarte eficient când vine vorba de încetinirea glucozei către celulele sangvine, menţinând astfel controlul zahărului din sânge.

Continuarea pe CSID.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase