Home » D:News » „Creed 2”, filmul cu Florian Munteanu în ring, alături de Stallone, lansat în Statele Unite

„Creed 2”, filmul cu Florian Munteanu în ring, alături de Stallone, lansat în Statele Unite

„Creed 2”, filmul cu Florian Munteanu în ring, alături de Stallone, lansat în Statele Unite
Publicat: 22.11.2018
Lungmetrajul "Creed 2" a fost lansat în cinematografele americane miercuri şi îl aduce pe românul Florian Munteanu pe marile ecrane alături de veteranii Sylvester Stallone şi Dolph Lundgren.
În „Creed 2”, Florian Munteanu interpretează rolul lui Viktor Drago, fiul personajului Ivan Drago, pe care Dolph Lundgren îl reia, la 33 de ani de la prestaţia din „Rocky IV”. Ivan Drago este cel care l-a ucis, într-un meci de box, pe Apollo Creed, tatăl lui Adonis Johnson (Michael B. Jordan), personajul principal din filmul „Creed”, lansat în 2015, scrie Mediafax.
 
Regizorul Steven Caple Jr. spune că scenele de luptă dintre Michael B. Jordan şi Florian Munteanu au avut multe elemente care l-au făcut să se gândească la muzică.
 
„Mike şi Florian au fost atât de buni în scenele de box încât uitai ce au făcut ca să ajungă în situaţia aceea. Este aproape invers decât se întâmplă de obicei într-un meci de box, când fiecare pumn are o urmare şi o emoţie în spate”, a declarat regizorul, citat de Indian Express.
 
„În timp ce Mike şi Florian au încercat mereu să aibă o abordare realistă a luptei, încercau şi să ţină minte coregrafia, să reţină unde se află camera video şi să calculeze momentul în care trebuie să le fie filmate loviturile fără să se încurce. Avea ceva de dans. Parcă făceam un film muzical”, a mai spus Steven Caple Jr., care a recunoscut că scenele au fost „brutale şi grele pentru ei”.
 
„Au dat totul. S-au dat mulţi pumni şi unii chiar au fost încasaţi. Le-am rămas dator, pentru că le-am promis că, de fiecare dată când unul dintre ei primeşte un pumn din greşeală în timpul filmării, voi lua şi eu o lovitură. Cred că am de primit vreo trei pumni, pentru ce a luat Miken şi vreo nouă, pentru Florian. Dar Florian nu se pune, el e aşa de mare că poate să mănânce pumni pe pâine”, a spus regizorul.
 
Florian Munteanu s-a născut în 1990 şi a crescut în Germania. A fost ales pentru rolul din „Creed 2” de Sylvester Stallone, care a fost cucerit de fizicul impresionant al românului provenit dintr-o familie de sportivi.
 
„Felicitări lui Florian «Big Nasty» Munteanu, pentru că a obţinut rolul fiului lui Ivan Drago! 27 de ani, 1,95 metri, 111 kilograme de talent”, a scris Stallone în luna februarie, pe contul său de pe reţeaua de socializare online Instagram.
 
Florian Munteanu şi-a făcut studiile la Universitatea din Munchen – sport şi media – şi are o diplomă în arte, obţinută în 2014.
 
Acesta este primul rol într-un film pentru pugilistul german de origine română Florian Munteanu.
 
Acţiunea din „Creed II” o continuă pe cea din „Creed” şi este cea de-a opta producţie din seria „Rocky”.
 
„Creed”, regizat de Ryan Coogler, a oferit un nou impuls francizei „Rocky”, a avut încasări de 173 de milioane de dolari la nivel mondial şi i-a adus lui Sylvester Stallone o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun rol secundar, precum şi un Glob de Aur.
 
În distribuţia filmului „Creed 2” se găsesc Sylvester Stallone, Tessa Thompson, Dolph Lundgren, Phylicia Rashad, Andre Ward, Wood Harris, fosta soţie a lui Stallone Brigitte Nielsen şi Milo Ventimiglia.
 
În cinematografele româneşti, pelicula „Creed 2” va putea fi vizionată de vineri.
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase