Home » D:News » Un bucătar-şef ce a oferit trei milioane de mese celor afectaţi de catastrofe naturale, nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace

Un bucătar-şef ce a oferit trei milioane de mese celor afectaţi de catastrofe naturale, nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace

Un bucătar-şef ce a oferit trei milioane de mese celor afectaţi de catastrofe naturale, nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace
Publicat: 01.12.2018
Bucătarul-şef Jose Andres a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace, ediţia 2019, pentru ajutorul oferit sinistraţilor din diverse zone ale lumii.

a:1:{i:1;a:11:{s:11:”datacontent”;s:12242:”

În 2010, bucătarul-şef Jose Andres, care este şi activist, a înfiinţat World Central Kitchen, un ONG care, încă de la începuturile sale, a oferit hrană oamenilor din zonele afectate de dezastre naturale, precum Houston, Texas, Carolina sau chiar Guatemala, scrie Gândul ce citează The Independent.

După dezastrul lăsat în urmă de Uraganul Maria, în 2017, Andres şi echipa sa au oferit ajutor şi hrană victimelor din Puerto Rico.

Bucătarul-şef născut în Spania şi World Central Kitchen au oferit mai bine de trei milioane de mese, în urma catastrofelor naturale.

Suntem uimiţi de cei care au făcut posibilă această Zi a Recunoştinţei: 3 tone de curcan, 1,5 tone de piure, peste 1.000 de voluntari! Vă mulţumim tuturor!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase