Home » D:News » Descoperă Acum: Unitatea de măsură descoperită lângă Zidul Plângerii. O iarnă îndelungată poate lovi spaţiul. Sodoma ar fi fost distrus de explozia unui asteroid

Descoperă Acum: Unitatea de măsură descoperită lângă Zidul Plângerii. O iarnă îndelungată poate lovi spaţiul. Sodoma ar fi fost distrus de explozia unui asteroid

Publicat: 30.11.2018
Arheologii din Ierusalim au descoperit o piatră inscripţionată ce conţine cuvinte din Biblia ebraică. Artefactul numit beka (unitate de măsurare a greutăţii din Biblia ebraică) datează din perioada Primului Templu, în urmă cu 3.000 de ani.

În urmă cu 30 de ani, George Paxinos, specialist în neuroştiinţe din Australia, a observat un tip neobişnuit de celule în apropierea trunchiului cerebral, însă nu le-a considerat importante. Recent, în cadrul unui nou studiu, celulele au fost analizate. Ele reprezintă o parte necunoscută, anterior, a creierului.

O iarnă lungă şi cu temperaturi minime record ar putea fi resimţită în spaţiu, avertizează NASA.

Arheologii susţin că explozia unui asteroid din urmă cu 3.700 de ani a distrus oraşul din Epoca Bronzului, Tall el-Hammam.

Toate acestea au fost subiectele Descoperă Acum din această săptămână.

Le puteţi urmări pe toate în video de mai sus, iar mai jos puteţi citi aticolele integral:

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase