Home » D:News » Nimeni nu vrea să cumpere casa lui Joseph Goebbels, fostul ministru responsabil cu propaganda nazistă

Nimeni nu vrea să cumpere casa lui Joseph Goebbels, fostul ministru responsabil cu propaganda nazistă

Nimeni nu vrea să cumpere casa lui Joseph Goebbels, fostul ministru responsabil cu propaganda nazistă
Publicat: 05.12.2018
Casa lui Joseph Goebbels, ministrul însărcinat cu propaganda nazistă şi unul dintre conducătorii de prim rang din timpul celui de-al Treilea Reich, este scoasă la vânzare de 20 de ani, dar cumpărătorii se lasă aşteptaţi, potrivit warhistoryonline.com.

Locuinţa este situată lângă lacul Bogensee, în satul Lanke, la aproximativ 14,5 kilometri de Berlin şi era folosită de Goebbels pentru banchete organizate pentru liderii nazişti, pentru a-şi scrie discursurile antisemite şi pentru aventuri cu actriţe aspirante, pe care le cunoştea la castingurile pentru filmele de propŞi soţia ministrului, Magda, şi cei şase copii ai lor locuiau acolo, însă conacul era mare, acesta reuşind să aibă aventuri fără ştirea familiei.

Conacul, care are 70 de camere – baza clădirii se întinde pe 170 de metri pătraţi -, a devenit proprietate a autorităţilor locale şi este administrat de BIM Real Estate Management. Compania doreşte să facă îmbunătăţiri, pentru a face conacul mai atractiv pentru cei interesaţi să îl cumpere sau să îl închirieze.

Însă istoria conacului este prea urâtă, din cauza fostului proprietar şi a lucrurilor teribile care s-au întâmplat acolo.

În prezent, costurile de administrare se ridică anual la 230.000 de euro, sumă căreia i se adaugă eventuale reparaţii, cheltuieli legate de securitate şi altele.

Autorităţile locale nu ştiu cum să procedeze, clădirea având şi rol de monument. Renovarea plănuită de BIM s-ar ridica la 2 milioane de euro.agandă.

Continuarea pe Mediafax.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase