Home » D:News » Kevin Hart nu va mai fi gazda galei Oscar

Kevin Hart nu va mai fi gazda galei Oscar

Kevin Hart nu va mai fi gazda galei Oscar
Publicat: 08.12.2018
Kevin Hart renunţă la rolul de gazdă a celei de-a 91-a ediţii a galei Oscar. Actorului i s-ar fi reproşat nişte comentarii negative pe care le-a făcut la adresa comunităţii LGBTQ, în urmă cu zece ani, potrivit Reuters

„Am luat decizia de a renunţa să fiu gazda galei Oscar, pentru că nu vreau ca atenţia să fie distrasă de la o noapte care ar trebui să celebreze atât de mulţi artişti talentaţi. Îmi cer scuze sincer comunităţii LGBTQ (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali, queer, n.r.) pentru comentariile mele lipsite de sensibilitate din trecut”, a scris actorul pe contul său de pe Twitter.

Marţi, Academia de film americană a anunţat că Hart va fi gazda galei din 2019. Ulterior au reapărut pe Twitter mai multe comentarii pe care acesta le-a făcut în show-urile sale de stand up comedy în urmă cu zece ani.

Hevin Hart, ce are 39 de ani, a apărut în cel mai recent în filmul  „Jumanji: Welcome to the Jungle” din 2017. El ar fi fost unul dintre cei doar câţiva artişti de culoare care au prezentat gala Oscar, în istoria de nouă decenii a evenimentului, alăturându-se lui Chris Rock, Whoopi Goldberg şi Sammy Davis Jr.

În 2017 şi 2018, gala Oscar a fost prezentată de vedeta TV Jimmy Kimmel.

Academia de film a fost criticată, în ultimii ani, pentru lipsa de diversitate în ceea ce priveşte membrii, dar şi filmele şi starurile nominalizate la Oscar.

Audienţa evenimentului a fost în scădere în ultimii ani, motiv pentru care Academia de film a decis anul acesta să scurteze durata lui cu 30 de minute, la trei ore, şi să înmâneze multe premii pentru categorii tehnice, precum sunetul şi montajul, în pauzele de publicitate.

Anul acesta, gala a înregistrat cea mai slabă audienţă TV din istorie, 26,5 milioane de telespectatori.

Cea de-a 91-a gală a premiilor Oscar va avea loc pe 24 februarie, la Los Angeles, iar nominalizările la premiile Oscar 2019 vor fi anunţate pe 22 ianuarie.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase