Home » D:News » (P) Have a cigar – pub-ul din centrul Bucureştiului în care poţi asculta mult Pink Floyd

(P) Have a cigar – pub-ul din centrul Bucureştiului în care poţi asculta mult Pink Floyd

(P) Have a cigar – pub-ul din centrul Bucureştiului în care poţi asculta mult Pink Floyd
Publicat: 11.12.2018
Have a Cigar este un concept-art-bar, apărut în peisajul urban românesc în 2012, ce oferă bucureştenilor oaza de relaxare de care au atât de multă nevoie. Numele are ca sursă de inspiraţie piesa omonimă a celor de la Pink Floyd, a treia piesă pe albumul monstruos “Wish You Were Here”.

Casa interbelică de pe strada Dianei 11, aflată la doi paşi de Universitate, nu este doar un loc în care să intraţi pentru a face timpul să treacă. Este locul în care ajung cei care caută altceva în centrul Bucureştiului, fie că este vorba de un pahar alături de prieteni sau de familie, de mâncarea excelentă sau, de ce nu, pentru a lucra remote, departe de apăsătorul birou de zi cu zi. Este un loc care vă aşteaptă zilnic cu braţele deschise, cu zâmbetul pe buze şi cu o poveste de spus.

Este în egală măsură un hubul urban ce promovează trupele din underground-ul românesc, oferind astfel  evenimente energizante, încălzite cu shot-uri flambate şi îndulcite cu cele mai bune cocktail-uri. Atmosfera oferită de ei este un melanj de viaţă boemă, trip-hop, blues, mult rock, târguri de vinyl, vernisaje de fotografie şi piese de teatru. Fiecare săptămână aduce ceva nou ce face din acest pub, un loc deosebit.

Barul vă aşteaptă cu specialităţi create de barmani cu experienţă, după reţete îndelung gândite şi atent testate.

În cazul în care nu aţi găsit locul ideal pentru petrecerea de Crăciun alături de colegi, vă încurajăm să îi contactaţi.

Dacă nu credeţi ce spunem, vă aşteptăm să vă convingeţi!

Altfel, vă garantăm… you Wish You Were Here!”

Contact:  [email protected]

Telefon: 0753135655

http://haveacigar.pub

www.facebook.com/pg/HaveACigarPub

 

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase