Home » D:News » „Spider-Man: Into the Spider-Verse”, pe primul loc la încasări în box-office-ul din America de Nord din acest weekend

„Spider-Man: Into the Spider-Verse”, pe primul loc la încasări în box-office-ul din America de Nord din acest weekend

„Spider-Man: Into the Spider-Verse”, pe primul loc la încasări în box-office-ul din America de Nord din acest weekend
Publicat: 18.12.2018
Filmul SF "Omul-Păianjen: În lumea păianjenului/ Spider-Man: Into the Spider-Verse" a fost pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 35,4 milioane de dolari în weekendul premierei, potrivit boxofficemojo.com.
Filmul a fost regizat de Bob Persichetti, Peter Ramsey şi Rodney Rothman, fiind inspirat de personajele din cartea de benzi desenate a scriitorului Brian Michael Bendis şi a artistului plastic Sara Pichelli, lansată în 2011. Acestea prezintă aventurile unui adolescent afro-american din Brooklyn, New York, pe nume Miles Morales, care încearcă să se integreze într-o şcoală privată din Manhattan, scrie Mediafax.
 
Pe locul doi s-a situat un nou film regizat de Clint Eastwood unde acesta joacă. Intitulat „The Mule”, lungmetrajul a avut încasări de 17,21 de milioane de dolari în primele trei zile de la lansarea în cinematografele nord-americane. În film, Clint Eastwood este un horticultor, veteran de război, prins  transportând cocaină în valoare de mai multe milioane de dolari pentru un cartel mexican. Din distribuţie mai fac parte Bradley Cooper şi Vera Farmiga.
 
Pe trei s-a clasat lungmetrajul de animaţie „The Grinch”, de Yarrow Cheney şi Scott Mosier, cu o tematică dedicată Crăciunului, care a înregistrat încasări de 11,58 de milioane de dolari.
 
Liderul săptămânii trecute, animaţia „Ralph rupe netu’/ Ralph Breaks the Internet”, a coborât pe locul patru, cu încasări de 9,58 de milioane de dolari. În acest lungmetraj, regizat de Rich Moore şi Phil Johnston, Ralph, cunoscutul protagonist al unui joc video, şi Vanellope von Schweetz, prietena sa îndărătnică, întorc pe dos internetul în căutarea unei soluţii care să salveze Sugar Rush, jocul video al Vanellopei.
 
Locul al cincilea este ocupat de o altă premieră intitulată „Maşinării infernale/ Mortal Engines”, regizată de Christian Rivers, cu încasări de 7 milioane de dolari. La mii de ani după ce civilizaţia a fost distrusă de un eveniment cataclismic, omenirea s-a adaptat şi trăieşte într-un alt mod. În acest viitor, oraşe gigantice mobile cutreieră Pământul, prăduind nemilos orăşelele mai mici, pe tracţiune. Tom Natsworthy (Robert Sheehan), care se trage din pătura de jos a marelui oraş pe tracţiune Londra, se vede nevoit să lupte pentru propria supravieţuire după ce dă peste o fugară extrem de periculoasă – Hester Shaw (Hera Hilmar). Cei doi, atât de diferiţi încât drumurile lor nu ar fi trebuit să se încrucişeze niciodată, formează o alianţă imposibilă, care va schimba viitorul omenirii.
 
Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în box office-ul nord-american din weekend este completat de „Creed 2”, de Steven Caple Jr. (5,39 de milioane de dolari), „Bohemian Rhapsody”, de Bryan Singer şi Dexter Fletcher (4,12 milioane de dolari), „Instant Family”, de Sean Anders (3,72 de milioane de dolari), „Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald/ Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, de David Yates (3,65 de milioane de dolari), şi „Green Book”, de Peter Farrelly (2,78 de milioane de dolari).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase