Home » D:News » Înregistrarea cu Kevin Spacey ce a fost văzută de peste 4,5 milioane de ori în primele 24 de ore – VIDEO

Înregistrarea cu Kevin Spacey ce a fost văzută de peste 4,5 milioane de ori în primele 24 de ore – VIDEO

Înregistrarea cu Kevin Spacey ce a fost văzută de peste 4,5 milioane de ori în primele 24 de ore – VIDEO
Publicat: 27.12.2018
O înregistrare video bizară publicată de Kevin Spacey, sub titlul "Let Me Be Frank", la puţin timp după ce a fost pus sub acuzare pentru agresarea sexuală a unui minor, a adunat peste 4,5 milioane de vizualizări, în primele 24 de ore, potrivit The Hollywood Reporter.

Kevin Spacey a publicat, luni seară, pe Twitter o înregistrare video, cu titlul „Let Me Be Frank” („Lăsaţi-mă să vorbesc cu francheţe” sau „Lăsaţi-mă să fiu Frank”, aluzie la rolul jucat în serialul „House of Cards”), prin care a pus capăt unui an de tăcere.

Într-un monolog livrat cu tonul lui Frank Underwood, personajul său din producţia Netflix „House of Cards” – care, între timp, după acuzaţiile de abuzuri sexuale care i s-au adus actorului, a fost omorât de scenarişti -, Spacey (care poartă un şorţ cu Moş Crăciuni minusculi) afirmă: „Bineînţeles că unii cred orice şi au aşteptat cu răsuflarea tăiată ca eu să mărturisesc că sunt vinovat; ei mor de nerăbdare ca eu să declar că tot ce spun ei este adevărat şi că am primit ceea ce am meritat… Cu siguranţă, nu voi plăti un preţ pentru ceva ce nu am făcut”.

În continuare, actorul premiat cu Oscar a mai spus: „Foarte curând, veţi cunoaşte întreg adevărul”.

La momentul publicării acestei ştiri, clipul fusese vizionat deja de peste 7,47 milioane de ori pe platforma YouTube, unde a fost distribuit de pe contul de Twitter al actorului.

Totodată, în primele 24 de ore, clipul a primit 41.000 de like-uri pe Twitter. 

Compania Netflix nu a făcut niciun comentariu privind acest videoclip.

Kevin Spacey a fost pus sub acuzare pentru agresarea sexuală şi vătămarea corporală a fiului minor al unei prezentatoare a postului american Boston TV. Aceasta este prima sa inculpare de când cariera de actor i-a fost distrusă de acuzaţii de abuzuri sexuale săvârşite asupra unor bărbaţi.

Potrivit site-ului Associated Press, incidentul ar fi avut loc în 2016, într-un restaurant din Nantucket.

În vârstă de 59 de ani, Kevin Spacey va fi audiat pentru prima dată pe 7 ianuarie 2019, la o instanţă din Nantucket, unde trebuie să răspundă acuzaţiilor de vătămare corporală şi agresare sexuală, a anunţat luni procurorul districtului Cape and Islands Michael O’Keefe.

Dacă va fi găsit vinovat, Spacey poate primi o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase