Home » D:News » Lungmetrajul „Aquaman” rămâne lider în box office-ul nord-american de weekend

Lungmetrajul „Aquaman” rămâne lider în box office-ul nord-american de weekend

Lungmetrajul „Aquaman” rămâne lider în box office-ul nord-american de weekend
Publicat: 08.01.2019
Filmul fantasy "Aquaman", cu Jason Momoa, regizat de James Wan, rămâne lider în box office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv, având încasări de 30,7 milioane de dolari, conform boxofficemojo.com.
Erou pe Pământ şi apărător al oceanelor, Arthur Curry (Momoa) se vede nevoit să îşi dezvăluie adevărata identitate şi să îşi folosească puterile pentru a ajuta omenirea şi să îşi accepte statutul predestinat, acela de rege al Atlantidei, potrivit cinemagia.
 
Pe locul doi în box office-ul nord-american s-a situat o premieră, „Escape Room”, de Adam Robitel, cu încasări de 18 milioane de dolari. Filmul horror prezintă povestea a şase necunoscuţi care ajung captivi în circumstanţe aflate dincolo de controlul lor şi sunt nevoiţi să-şi folosească iscusinţa şi să lucreze în echipă pentru a supravieţui, potrivit cinemagia.ro.
 
Pe locul trei în acest clasament, în coborâre cu un loc, se află „Mary Poppins revine/ Mary Poppins Returns”, de Rob Marshall, cu încasări de 15,7 milioane de dolari de vineri până duminică. Michael (Ben Whishaw) şi Jane (Emily Mortimer) au crescut şi sunt adulţi. Michael, cei trei copii ai săi şi menajera lor, Ellen (Julie Walters), locuiesc pe strada Cherry Tree Lane. După ce Michael suferă o grea pierdere personală, enigmatica dădacă Mary Poppins (Emily Blunt) reintră în viaţa familiei Banks şi, împreună cu veşnic optimistul aprinzător de felinare stradale Jack (Manuel Miranda), îşi foloseşte abilităţile magice unice pentru a ajuta familia Banks să redescopere bucuria vieţii, scrie Mediafax.
 
Pe poziţia a patra a rămas lungmetrajul SF „Omul-Păianjen: În lumea păianjenului/ Spider-Man: Into the Spider-Verse”, având încasări de 13 milioane de dolari. Filmul, regizat de Bob Persichetti, Peter Ramsey şi Rodney Rothman, inspirat de personajele din cartea de benzi desenate a scriitorului Brian Michael Bendis şi a artistului plastic Sara Pichelli, lansată în 2011, prezintă aventurile unui adolescent afro-american din Brooklyn, New York, Miles Morales, care încearcă să se integreze într-o şcoală privată din Manhattan.
 
Pe poziţia a cincea, în coborâre cu două locuri, se află lungmetrajul SF „Bumblebee”, de Travis Knight, care a avut încasări de 12,7 milioane de dolari weekendul trecut. Filmul îi are în distribuţie pe Hailee Steinfeld, John Cena, Angela Bassett şi Justin Theroux şi prezintă prietenia care se înfiripă între o adolescentă şi un robot.
 
Clasamentul primelor 10 filme cu cele mai mari încasări în box office-ul nord-american la sfârşitul săptămânii trecute este completat de „The Mule”, de Clint Eastwood (9 milioane de dolari), „Vice”, de Adam McKay (5,8 milioane de dolari), „A doua şansă/ Second Act”, de Peter Segal (4,9 milioane de dolari), „Ralph rupe netu’/ Ralph Breaks the Internet”, de Rich Moore şi Phil Johnston (4,6 milioane de dolari), şi „Holmes and Watson”, de Etan Cohen (3,4 milioane de dolari).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase