Home » D:News » Ninsori în Capitală în următoarele zile. Anunţul ANM

Ninsori în Capitală în următoarele zile. Anunţul ANM

Ninsori în Capitală în următoarele zile. Anunţul ANM
Publicat: 09.01.2019
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă ninsori în următoarele zile, în Bucureşti. Stratul de zăpadă va ajunge la 6-10 cm. Temperaturile vor fi între minus trei grade şi un grad Celsius.

Potrivit ANM, în noaptea de miercuri spre joi, în Bucureşti, vremea va fi în general închisă. De asemenea se vor semnala precipitaţii predominant sub formă de ninsoare. Stratul de zăpadă nou depus va atinge aproximativ 6-10 cm. Vântul va sufla slab şi moderat, cu rafale de cel mult 30 km/h.

Temperatura minimă va fi de minus două grade şi minus un grad.

Administraţia Naţională de Meteorologie informează că, atât în ziua de joi, cât şi în noaptea de joi spre vineri vremea va fi în general închisă, cu precipitaţii.

“Acestea vor fi în general sub formă de ninsoare, însă există probabilitatea ca trecător să se semnaleze şi lapoviţă sau ploaie, ceea ce va determina apariţia poleiului. În dimineaţa zilei de vineri, grosimea stratului de zăpadă se va situa în jur de 12-16 cm, izolat mai mare. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi între minus 3 şi minus 1 grad”, conform informării Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Vineri, vor fi înnorări şi trecător va mai ninge slab, dar grosimea stratului de zăpadă nou depus va fi, cel mai probabil, nesemnificativă, anunţă ANM.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase