Home » D:News » Câteva idei de concedii pentru 2019. Destinaţiile turistice amuzante pentru toată familia

Câteva idei de concedii pentru 2019. Destinaţiile turistice amuzante pentru toată familia

Câteva idei de concedii pentru 2019. Destinaţiile turistice amuzante pentru toată familia
Publicat: 20.01.2019
Travel Pulse a prezentat patru destinaţii turistice amuzante pentru întreaga familie recomandate pentru anul acesta.

Lisabona, Portugalia

Pentru cei care iubesc vacanţele în marile oraşe, Lisabona este o destinaţie cu o ofertă foarte variată, de la curse cu tramvaiul galben vintage de-a lungul îngustelor străduţe, la o vizită la Oceanario Aquarium, cel mai mare parc acvatic de pe vechiul continent, la o plimbare cu telegondola deasupra podului Vasco de Gama şi la o relaxare pe plajele din apropiere se numără printre ofertele Lisabonei, scrie Mediafax.

Florenţa, Italia

Pentru o introducere în artă şi cultură a copiilor, Florenţa este locul ideal, fiind originea Renaşterii. Chiar şi cei mici vor aprecia uimitoarele Grădini Boboli şi există numeroase muzee care oferă activităţi şi tururi pentru copii. Mai pot fi vizitate Domul din Florenţa şi Piazzale Michelangelo, iar aceştia pot primi multă îngheţată delicioasă şi pot participa la cursuri de gătit preparate italieneşti.

Londra, Marea Britanie

Şi capitala Marii Britanii oferă multe lucruri de făcut cu copiii, astfel că o vacanţă de cel puţin o săptămână ar fi potrivită. Există atracţii precum London Eye, The British Museum, palatele Kensington şi Buckingham, dar şi Portobello Market. Sunt organizate ceremonii de servire a ceaiului dedicate întregii familii, se pot face tururi ale oraşului, dar şi dedicate (Harry Potter), precum şi excursii de o zi în localităţi din vecinătate.

Copenhaga, Danemarca

Specialiştii în turism susţin că sunt puţine locuri în lume atât de prietenoase cu copiii precum Copenhaga, oraşul natal al cunoscutului autor de basme Hans Christian Andersen. Statuia Mica Sirenă, personaj din poveştile sale, poate fi găsită pe promenada Langelinie, iar copiii pot vizita Căsuţa din poveşti Hans Christian Andersen. Tot aici se află celebrul parc de distracţii Grădinile Tivoli – cu diverse activităţi amuzante -, un parc acvatic şi restaurante, magazinul LEGO, castele, canale şi port.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase