Home » D:News » Trupele Suffocation, Belphegor şi God Dethroned în două concerte în România

Trupele Suffocation, Belphegor şi God Dethroned în două concerte în România

Trupele Suffocation, Belphegor şi God Dethroned în două concerte în România
Publicat: 17.01.2019
Trupele death metal Suffocation, Belphegor şi God Dethroned vor concerta în Bucureşti şi Cluj-Napoca, pe 23 aprilie, respectiv 24 aprilie. În deschidere sunt programate grupurile Nordjevel şi Darrise, conform organizatorilor.
Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul iabilet.ro şi în reţeaua de magazine iabilet.ro, iar primele 200 de bucăţi au preţ special de 79 de lei, până cel târziu pe 15 februarie, scrie Mediafax.
 
Concertul din Bucureşti va avea loc în clubul Quantic, pe 23 aprilie, iar cel din Cluj-Napoca, în Form Space, ziua următoare.
 
Suffocation este o legendă a scenei death metal din SUA, fiind una dintre formaţiile care au influenţat acest stil, mai ales cu albumul de debut din 1991, „Effigy of the Forgotten”. Formaţia a activat fără pauză timp de zece ani, până în 1998, când activitatea a fost întreruptă timp de cinci ani. Din 2003 membrii ei s-au întors în forţă şi de atunci au cântat la multe festivaluri importante din Europa şi SUA.
 
Belphegor, formaţia austriacă ce poartă numele unuia dintre cei şapte prinţi ai iadului, s-a fondat în 1991, şi este pionieră a stilului blackened death metal, punctul tangenţial dintre death metal şi black metal. Imaginea, muzica şi versurile Belphegor au creat controverse. Cel mai cunoscut incident având loc în Rusia, când Helmuth, solistul formaţiei, a fost atacat de un activitst ultracreştin.
 
God Dethroned este formaţia care a dat naştere metalului extrem olandez. Cu o activitate de aproape 30 de ani cu mici întreruperi, God Dethroned a experimentat black metal, dar în prezent se înscriu în stilul melodic death metal.
 
Cele două concerte sunt organizate de Metalhead powered by Rock FM.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase