Home » D:News » Un bărbat şi-a injectat propria spermă pentru a-şi ameliora durerile de spate. Ce s-a întâmplat după

Un bărbat şi-a injectat propria spermă pentru a-şi ameliora durerile de spate. Ce s-a întâmplat după

Un bărbat şi-a injectat propria spermă pentru a-şi ameliora durerile de spate. Ce s-a întâmplat după
Publicat: 18.01.2019
Un irlandez s-a ales cu o infecţie puternică a pielii după ce s-a injectat cu propria spermă, arată un raport privind cazul medical bizar.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, le-a spus medicilor că şi-a administrat lunar injecţii cu material seminal pentru a-şi „trata” o durere puternică de spate. Conform Live Science, cu trei zile înainte de începerea „tratamentului”, bărbatul ar fi ridicat mai multe obiecte grele.

Irlandezul a recunoscut că şi-a injectat materialul seminal după ce medicii au efectuat un examen fizic şi au o observat că braţul său drept era roşu şi umflat. Până la momentul sosirii la spital, bărbatul îşi administrase deja trei „doze”  de spermă, intravenos şi intramuscular. Sperma a rămas, însă, în ţesuturile moi ale braţului irlandezului, fapt ce a dus la apariţia unei infecţii bacteriene, numită celulită infecţioasă.

Pe parcursul a 24 de ore, susţin medicii, umflătura s-a răspândit din zona injectată pe întregul braţ al bărbatului Pentru a fi tratată infecţia, medicii i-au administrat bărbatului antibiotice intravenoase. În perioada de spitalizare, durerile sale de spate s-au îmbunătăţit.

Autorii raportului susţin că în literatura de specialitate nu a mai fost întâlnit un astfel de caz. De asemenea, medicii nu au descoperit nici pe site-urile neştiinţifice detalii despre injecţii cu material seminal „Căutările pe mai multe site-uri şi forumuri nu au oferit niciun tip de informaţie privind injecţiile cu material seminal pentru tratarea durerilor de spate sau a altor afecţiuni”, scriu autorii raportului. Se pare că pacientul şi-a proiectat „remediul” singur.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

O femeie nu mai poate auzi vocile bărbaţilor din cauza unei afecţiuni bizare

După 20 de ani, un bărbat şi-a găsit maşina uitată într-o parcare

Un copac se deţinea pe sine şi terenul din jurul lui

Oamenii care se află pe moarte pot auzi ce spun cei din jur, chiar dacă par inconştienţi

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase