Home » D:News » Prinţul Philip spune că a fost orbit de soare, în urma accidentului de maşină prin care a trecut

Prinţul Philip spune că a fost orbit de soare, în urma accidentului de maşină prin care a trecut

Prinţul Philip spune că a fost orbit de soare, în urma accidentului de maşină prin care a trecut
Publicat: 19.01.2019
Prinţul consort Philip, în vârstă 97 de ani, soţul reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, a fost implicat într-un accident rutier produs în apropierea domeniului regal Sandringham, în Norfolk. Cauza accidentul, conform prinţului, au fost razele de soare care l-au orbit.
Prinţul Philip al Marii Britanii a avut un accident rutier joi din care a scăpat nevătămat. Acesta a spus că a fost orbit de razele soarelui şi nu a văzut vehiculul pe care l-a lovit, potrivit The Independent.
 
Palatul Buckingham a transmis tot joi, că prinţul Philip se afla la volanul unui automobil Range Rover şi a încercat să intre pe drumul A149, unde a intrat în coliziune cu un alt vehicul, potrivit Mediafax.
 
Potrivit martorilor, maşina prinţului consort s-a răsturnat în urma impactului. Philip a fost ajutat să iasă din vehicul şi era în stare de şoc, dar conştient.
 
Palatul Buckingham a comunicat că prinţul nu a fost rănit dar cele două persoane din celălalt autovehicul au suferit răni uşoare şi au fost transportate la spital.
 
Autorităţile britanice anchetează circumstanţele producerii accidentului, dar martorii au declarat pentru The Sun că prinţul a zis că razele soarelui l-au orbit.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase